Спортният директор на Астън Вила Хесус Гарсия Питарч беше уволнен

...
Спортният директор на Астън Вила Хесус Гарсия Питарч беше уволнен
Коментари Харесай

Уволнение на високите етажи в Астън Вила

Спортният шеф на Астън Вила Хесус Гарсия Питарч беше уволнен един ден, откакто бирмингамци съумяха да се спасят от изпадане от Висшата лига. Раздялата идва след повишеното напрежение сред него и притежателя на клуба Кристиан Пърслоу, както и поради рецензии по отношение на тактиката за привличане на нови футболисти.

Питарч дойде в клуба през 2018-а дружно с мениджъра на бирмингамци Дийн Смит. Според Sky Sports обаче бъдещето на Смит е 100% обвързвано с “Вила Парк”, откакто експертът съумя да избави тима от изпадане в Чемпиъншип. На него му бе обезпечен стабилен бюджет при започване на сезона, с цел да може клубът да остане във елита. Смит е бил виновен за привличането на Тайрън Мингс и Том Хийтън, само че точно по гледище на спортния шеф Питарч в тима е пристигнало рекордното попълнение Уесли, както и Мат Таргет, Марвелъс Накамба и Мбвана Самат. Също по този начин той е имал основна роля за прехвърлянето на Махмуд Хасан-Трезеге. Общо за всички нови имена във Вила през предишното лято бяха изхарчени над 140 милиона паунда.
 Упоритостта на Астън Вила рискува да откаже Юнайтед
В момента бирмингамци търсят нов експерт за поста, като той ще има за цел както да обезпечи нови попълнения на клуба, по този начин и да задържи сегашните звезди на тима и най-много капитана Джак Грийлиш. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР