Спортният директор на Арда Кърджали Емил Кременлиев заяви, че отборът

...
Спортният директор на Арда Кърджали Емил Кременлиев заяви, че отборът
Коментари Харесай

Кременлиев: Очаквам Арда да е първи във Втора лига

Спортният шеф на Арда Кърджали Емил Кременлиев съобщи, че тимът ще се бори за директна промоция в най-високото равнище на родния футбол.

" Очакваме добра игра и първо място. Беше мъчно да съберем футболистите и да стартираме плана. После, когато си повярвахме, задачата към този момент беше Втора лига и се работеше в тази тенденция. Сега ще гоним промоция в елита.

Проблемът е, че не са един и два директните съперници. Доколкото чух и разбрах, най-малко пет-шест клуба показаха същите упоритости. Има и обичайно положителни тимове, които от години са във Втора лига и се показват на равнище.

Очаквайте и други съществени нови имена при нас. На този стадий не мога да загатна нищо. Оповестяваме тогава, когато има подписан контракт. Водят се диалози, преговаряме. На този стадий, което сме обявили, това е истината. Но бъдете в очакване…Не крием, че единството е рецепта за добра работа. Да не забравяме и помощта от общината. Търсим нови играчи на всички места – нападатели, бранители и халфове. Само нови вратари не търсим.

Тук от много време се спекулира за тези формати. Действителността е такава. Нагаждаме се към формата. Хубав, неприятен – всеки си има мнение. Няма смисъл да го разясняваме. Такъв е форматът, по този начин ще играем ", съобщи Кременлиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР