Спортният директор ма Берое Валентин Грудев коментира пред Тема Спорт

...
Спортният директор ма Берое Валентин Грудев коментира пред Тема Спорт
Коментари Харесай

В Берое ще разчитат на паметната дата в мача с ЦСКА

Спортният шеф ма Берое Валентин Грудев разяснява пред " Тема Спорт " успеха над Локо (Пловдив) (2:0) и идното посещение на ЦСКА, за което в отбора се надъхват с паметна дата.

" Мачът на " Армията " е на паметна за нас дата - 7 март, тъй като на същата преди пет години (б.р. - 2015-а) постигнахме единствената си победа над ЦСКА като посетител в клубната си история. За нас дуелът е с пo-особено значение поради този факт и както във всеки дуел, по този начин и в този излизаме за победа. Тя би ни доближила до заветната цел - място в първата шестица ", разяснява шефът при заралии.

" За нас победа ще значи поредна крачка към задачата -Топ 6. За ЦСКА срещата също е от огромно значение, тъй като тя би ги доближила до позиция в челото на класирането. Не се заблуждаваме, че мачът ще има нещо общо със загубата им от Царско село. Тази среща ще е от напълно различен диаметър. Фактът, че те отстъпиха на новака, се дължи повече на това, че подцениха противника си. А и Царско село се показа добре. Ние няма да подходим със илюзия от този факт ", акцентира Валентин Грудев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР