Спортният директор и либеро на Нефтохимик 2010 Теодор Салпаров похвали

...
Спортният директор и либеро на Нефтохимик 2010 Теодор Салпаров похвали
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Димо Димов издържа, изигра страхотен мач

Спортният шеф и либеро на Нефтохимик 2010 Теодор Салпаров похвали разпределителя Димо Димов за мача против Хебър от полуфиналите в шампионата за Купата на България. Бургазлии победиха с 3:0 , а Димов размени контузения Георги Братоев.

 Полуфинал №1 на Купата на България: Хебър - Нефтохимик 0:2
" Резултатът несъмнено залъгва хората, тъй като 3:0 наподобява доста елементарно, само че, повярвайте ми, не е толкоз просто. Радвам се, че Димчо Димов устоя на напрежението, изигра страховит мач. Той размени Гошко Братоев, който през вчерашния ден получи контузия. Аз доста скърбя, тъй като нашият капитан Георги Братоев доста чакаше тази Купа и искаше да даде максимума от себе си. Със сигурност вътрешно го изживява тежко, само че с директиви от скамейката оказва помощ на Димчо по всевъзможни способи ", сподели Салпаров.
 Нефтохимик отвя Хебър и е на край за Купата на България (видео + галерия)
" Радвам се, че през днешния ден победихме с доста по-добра игра. Много по-добре играхме от вчерашния мач. Дано на следващия ден да съумеем да влезем по този метод във финала - всички заедно с малко брак в детайлите. Защото в България тим, който бърка по-малко обикновените неща, съвсем постоянно излиза печеливш ", добави Салпаров.

" Чакаме да забележим кой ще е противникът. Нямам желания. За да спечелиш подобен шампионат, би трябвало да биеш всички тимове. Смятам, че Монтана има преимущество, по тази причина че са домакини. Гледах ги, играхме против тях и ми се коства, че са в едно доста положително положение физически, а и тактически са доста добре. Добрич сподели, че има самочувствие да печели съществени мачове. В последните години завоюва и Купата, постоянно е един от любимците. Няма да е по никакъв начин елементарно, през вчерашния ден сподели стойностна игра. При 2:1 за Пирин подсказах на един другар, че Добруджа по всяка възможност ще завоюва с 3:2, което стана”, съобщи Теодор Салпаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР