Спортният апелативен съд в Италия отхвърли жалбата на Ромелу Лукаку

...
Спортният апелативен съд в Италия отхвърли жалбата на Ромелу Лукаку
Коментари Харесай

Отмениха наказанието на Ювентус по случая с Лукаку, но това на футболиста остава

Спортният апелативен съд в Италия отхвърли жалбата на Ромелу Лукаку и по този начин футболистът на Интерб ще пропусне реванша против Ювентус от полуфиналите за Купата на Италия на 26 април. Нападателят беше изпъден за два жълти картона в първия мач в Торино (1:1), като в този момент той настояваше второто публично предизвестие да бъде анулирано.

Тогава Лукаку изравни за 1:1 от дузпа, след което предизвика тифозите на домакините, които го обиждаха на расистка основа. Той получи втори жълт картон за жест, с който прикани ентусиастите на “бианконерите ” да замълчат. В отчета на рефера написа, че вторият жълт картон на Лукаку е показан поради жеста му, придружен от думите “Muti, muti ” (млъквайте - от италиански), което се глоби с публично предизвестие.

Интересното е, че тогава Юве също беше осъден с отчасти затваряне един от секторите си поради въпросното държание на ултрасите. Вчера обаче наказването на клуба беше анулирано, до момента в който това на Лукаку остава в действие.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР