Спортният агент Рич Пол казва, че е роден като хвърляч

...
Спортният агент Рич Пол казва, че е роден като хвърляч
Коментари Харесай

Спортният агент Рич Пол предприема големи промени в преговорите за сделки за спортисти

Спортният сътрудник Рич Пол споделя, че е „ роден като хвърляч на зарове “.

Пол е създател и основен изпълнителен шеф на Klutch Sports Group – авторитетна организация с близо 200 спортисти в листата си, в това число ЛеБрон Джеймс, Антъни Дейвис и Дреймънд Грийн. Като младеж Пол сподели, че е лъжец, който постоянно печели доста в игрите със зарове в Кливланд. Днес той е договорил повече от 4 милиарда $ покупко-продажби за своите клиенти.

Хвърляне на заровете – безусловно

Невероятното пътешестване на Пол, предмет на новите му записки във вторник, стартира в източната част на Кливланд при започване на 80-те години, тъкмо когато крек кокаинът стартира да удари по улиците. Когато е на към 4 години, Пол схваща, че майка му Минерва е пристрастена към крек. Бащата на Пол, „ Големият богат “, разпозна интелигентността на сина си и го държеше близо, макар че живееха разграничени.

„ Големият богат “ научи Пол постоянно да мисли две стъпки напред. Той събра парите, с цел да изпрати сина си в католическа гимназия, само че нямаше по какъв начин да заобикаля улиците и Пол сподели, че уроците, които е научил там, са били от решаващо значение за образованието му.

„ Това беше моят Харвард, моят Мичиган. [Това] беше моят Морхаус ", сподели Пол. „ И същите неща, които научих на този ъгъл, ги придвижвам в заседателната зала. Защото единственото нещо, което ви учи, което не мисля, че можете да научите от тези институции, са хората, характерите. И по тези улици не е по-добре метод да научите темперамент, тъй като те идват с всичко. "

Като младеж, Пол е бил постоянен клиент навън казино в парка, сподели той. Той печелеше до $5000 дневно.

„ Тук придобиваш резистентност “, сподели той. „ Печелихме през по-голямата част от времето, само че вие също трябваше да се научите по какъв начин да губите. “

На 19 години бащата на Пол умря от рак и Пол отиде ол-ин на улиците, продавайки марихуана и крек кокаин.

„ Отсъствието на татко ми ми разреши да подхваща тази стъпка, тъй като в никакъв случай не бих го направил, в случай че беше в близост. Имах прекалено много почитание към него “, сподели Пол. „ И това не е нещо, което бих седял тук и да го популяризирам. “

Пол сподели, че се счита за лъжец на цялостен работен ден, само че сподели, че изборите му са подбудени от нужда.

" Джеф Безос е лъжец. Мислите, че не е? Фил Найт беше висшият лъжец ", сподели Пол. „ Разликата е, че те можеха да изпълнят проекта и бизнес концепцията си и да накарат някого да повярва в тях. Нямаше значение каква концепция имах аз. Няма път, по който да се стигне до там. “

Среща с ЛеБрон Джеймс

Пол откри своя път посредством шанс. През 2001 година Пол беше на летище Akron-Canton, облечен с фланелка на Warren Moon, която притегли вниманието на различен странник – тогавашната сензация в гимназията ЛеБрон Джеймс.

Фланелката провокира диалог, само че Джеймс и Пол скоро изковаха по-дълбока връзка.

„ Когато започнахме да приказваме за спорт, ние започнахме да се развиваме и даже да приказваме от ден на ден и повече единствено за живота и за нашето образование, за нашите майки и нашите общности и други сходни неща. И то просто Донякъде порази. Просто удари струна ", сподели Джеймс.

Когато Джеймс влезе в НБА, той нае Пол като дясна ръка. Пол продължи да работи за сътрудника на Джеймс и гледаше, слушаше и се учише. Той стартира самичък четири години по-късно и започва Klutch Sports Group през 2012 година Джеймс отиде с него.

Разрастване на Klutch Sports Group

Когато започва своята компания, Пол сподели, че е подценявани и нежелани от другите в промишлеността.

„ Не приличах на триумфа в нашата промишленост, изключително от мястото на взимане на решения “, сподели Пол. „ И желаех да разстроя промишлеността. Исках да бъда въздействащ, само че желаех да дойда от място за. “

С първите договаряния на Пол като сътрудник, за стража на Финикс Сънс Ерик Бледсоу, Пол получи шансът му да потвърди, че скептиците бъркат. Пол сподели, че Слънцата първо са предложили на клиента му $28 милиона, само че откакто се задържа една година, Клъч е сключил договорка с Бледсоу за $70 милиона.

В годините по-късно Пол сподели, че е работил, с цел да даде на играчите лост и има за цел да основава покупко-продажби, които са освен с висока стойност, само че и дават еластичност на играчите. През 2018 година центърът на Ню Орлиънс Антъни Дейвис беше изтощен от загуби. Той уволни сътрудника си и нае Пол, който подцени разпоредбите на НБА, като обществено изиска замяна, спечелвайки гнева на почитателите и санкция от $50 000 за Дейвис.

Дейвис приключи с шампионски пръстен и договорка на стойност 270 милиона $, играейки за Ел Ей Лейкърс. Пол попада на корицата на " Sports Illustrated ", който го назовава най-поляризиращата фигура в НБА.

„ Когато беше някой, който не приличаше на мен, беше гениално, по тази причина получаваш мощен сътрудник “, сподели Пол. „ Но когато съм аз, аз заличавам лигата? Искам да кажа, че тези неща са неуместни. “

Някои от най-големите замахвания на Пол са били за най-големия му клиент. Пол контракти прескачането на ЛеБрон Джеймс от Маями през Кливланд до Лос Анджелис със покупко-продажби, които донесоха на Джеймс 400 милиона $ и го настроиха да завоюва две от четирите си шампионати.

Днес Klutch има 70 чиновници с офиси в Лос Анджелис, Ню Йорк и Атланта. Пол се сплоти с холивудската организация UTA, с цел да разшири своя обсег. Пол има своя лична обувка с автограф на New Balance – първа за сътрудник. А половинката му е по-известна от него: Пол има връзка с Адел от две години и половина.

Пол сподели, че постоянно би трябвало да се щипе.

„ Имах по-лошо от доста хора, само че се развих, узрях, прекосих в преход “, сподели той. „ Чувствам се справедливо, разбирате ли? Не е обещано сигурно. Заслужено е, което е добре. Харесва ми това. “


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР