Спортните обувки отдавна прескочиха прага на спортните зали, за да

...
Спортните обувки отдавна прескочиха прага на спортните зали, за да
Коментари Харесай

Кои са най-свежите спортни обувки?

Спортните обувки от дълго време прескочиха прага на спортните зали, с цел да създадат градската мода доста по-цветна, забавна и удобна. Звездите носят маратонки даже на аления килим с елегантни аутфити за контрастност.
Но какво въпреки всичко избираме да обуем за часовете във фитнеса? Коя е вярната обувка, когато ни предстоят по-интензивни натоварвания? Новото потомство спортни обувки комбинират качествени материали и направа, удобен дизайн, устойчивост и не на последно място – разрешава на крайници да диша. Срещат се даже модели със датчици, които мерят равнището на натовареност, когато упражняваме.
Ето и някои от по-тренди моделите този сезон, които е време  да се срещнеш:
Puma за бягане
Записа ли се за идващия маратон? Може би към този момент интензивно тренираш всеки ден? Или просто обичаш да спортуваш интензивно за тонус и здраве? При всички случаи за бягане всеки има потребност от обувки със специфичен дизайн. Изработен от текстил и подобаваща подметка. Спортните обувки за бягане са подобаващи за всеки сезон, въпреки всичко през зимата по-често избираме да сменяем тичането в парка с интензивности на пътеката във фитнеса.
За по-небрежни аутфити може да заложиш на спортни обувки Puma. Те са чудесна алтернатива за почитателите на естетиката от 90-те. Комбинираме ги с дънки и яке и бързо сглобяваме удобна и приятна визия.
Спортни обувки Nike
Спортните обувки към този момент са незаменимо богатство освен в дрешника ни за спорт, само че и за всекидневието. Този вид прескочиха границите на своята функционалност и се трансфораха в в действителност прелестно допълнение към толкоз доста стилове и комбинации в облеклото.
Моделът Tanjun на Nike е направен от текстилен материал, имат заоблена форма и ергономична подметка. Той прави прехода от фитнеса до аутфитите за всекидневието толкоз по-лесен. От друга страна моделът Court Royal е чудесна алтернатива за по-градски стайлинги. И ни харесва позиционирането на марката върху обувката.
За небрежните визии през уикенда залагаме на по-изчистени модели от по-пътен текстил с дискретни акценти и малко лого.
предлага и обувки, профилирани за спорт и фитнес с подметка, която поддържа комфорта на крайници и в интервали на интензивни тренировки и повече потене. А също по този начин и не се плъзга.
Спортни обувки с забавен дизайн
Спортните модели са налични в доста магазини, само че за наше улеснение залагаме на онлайн магазините. Много забавен дизайн, който притегли вниманието ни, е този от колаборацията на Fenty и Puma с солидна платформа. Много Fashion е високият модел до глезена на Converse, само че и също и по-изрязаните му вариации.
Друга супер обувка за бягане, само че и за всекидневието е Hovr Phantom на Under Armor с антишокова подметка, подобаваща и за тичане по неравномерен терен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР