Спортните канали на А1 ще излъчат пряко трите мача на

...
Спортните канали на А1 ще излъчат пряко трите мача на
Коментари Харесай

Домакинските мачовете на българските волейболисти от Лигата на нациите пряко по MAX Sport 1

Спортните канали на А1 ще излъчат директно трите мача на българския народен тим по волейбол за мъже от третия кръг на мачовете в Лигата на нациите този уикенд. Домакин на шампионата е зала „ Конгресна” на „ Двореца на културата и спорта” във Варна, а най-хубавата вест за нашия състав е завръщането след отмора на огромната ни звезда Цветан Соколов.

Първият дуел за възпитаниците на Силвано Пранди е в петък, 14 юни, от 20:40 часа, а противник е съставът на Австралия. Във втория дуел, в събота и още веднъж от 20:40 часа, „ лъвовете” се изправят против Япония, а мачовете във Варна завършват в неделя, отново по същото време, с борба против мощния състав на Италия. Трите дуела ще се излъчат директно по MAX Sport 1.

До момента нашите национали записаха шест дуела, по три в Аржентина и Китай, в които инкасираха четири загуби – от Аржентина, Португалия, Китай и Полша, както и две победи – против Канада и Франция. Този актив отрежда на България 12-та позиция във краткотрайното класиране, а положително показване на родна земя може да изкачи момчетата на Силвано Пранди в Топ 8.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР