Спортни занимания за любители и професионалисти ще се провеждат от

...
Спортни занимания за любители и професионалисти ще се провеждат от
Коментари Харесай

Във Варна започва спортната част на фестивала FUNCITY+

Спортни занимания за фенове и експерти ще се организират от 14 до 18 август на пет местоположения в град Варна. Част от направлението са две съпътстващи начинания.

Във второто за 2019 година направление на фестивала FUNCITY+ варненци имат опция да посетят и да вземат участие в поредност от спортни събития. Организаторите са планували занимания както за експерти, по този начин и за фенове. В авансово оповестената стратегия са посочени пет местоположения в града, в които ще се организират интензивностите: Входът на Морската градина, Слънчевият часовник, Кривото дърво, Паметник Пантеона, Стълбите на Летния спектакъл.

Част от програмата на фестивала е " Varna Foosbal Open " - интернационален шампионат по джага, който се организира за четвърта поредна година. По този мотив в интервала сред 16 и 18 август в морската ни столица ще се съберат участници от България, Англия, Германия, Сърбия, Румъния и Индия. Ще се организира проява под формата на другарска среща сред националните тимове на България и Румъния. През тази година националният тим на България завоюва Световната купа в група " Б " на шампионата в Испания. Купата ще бъде изложена във Варна, с цел да могат всички искащи да се снимат с нея.

Представителите на този спорт са планували, за първа година, провеждането на Provitech-IT LIGA. Това е отборно съревнование за IT-специалисти.

Могат да бъдат посетени още две надпревари по скейтборт и БМХ, да бъде следено или да се осъществя присъединяване в свободно каране и най-хубави трикове.

Програмата на направлението включва разнородни интензивности - от занимания по йога през акробатичен рокендрол до силови спортове като ММА и бойни изкуства.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР