Спортни величия, нова локация и 25 специални активности ще изненадат

...
Спортни величия, нова локация и 25 специални активности ще изненадат
Коментари Харесай

Шампионките от Марица се присъединиха като посланици на Нестле за Живей Активно!

Спортни величия, нова локация и 25 специфични интензивности ще изненадат столичани на 23.06

Женският тим на волейболен клуб Марица - Виктория Григорова, Дима Ушева, Милена Димова, Добрина Христоскова, Мирела Шахпазова, Славена Никова и Александра Миланова, се включват като посланици в четиринадесетото издание на Нестле за Живей Активно! В началото на събитието надарените волейболистки ще поведат обичайния велопоход, който ще тръгне от Театър „ София “ в 10:00 часа, а по-късно ще се включат в множеството интензивности в Борисовата градина.

Официалното разкриване на събитието ще стартира в 10:30 на сцена „ Естрада “ в Борисовата градина, където посланиците на Нестле за Живей Активно! и формалните посетители ще дадат началото на най-активния ден навън тъкмо в 11:00. Столичани и посетители на града ще имат опцията да се насладят на всяка една от специфичните 25 интензивности ситуирани в целия парк.
На местоположението на PURINA® България, отдадена на любовта към домашните любимци, всички ще могат да се включат в разнородни интензивности. За кучетата и техните стопани треньорите от AATraining са подготвили доста игри, а ветеринарен доктор ще дава отговор на въпросите на присъстващите. Animal Rescue Sofia ще дават опция на гостите на местоположението да осиновят домакински любим.
NESCAFÉ® 3in1 ще провокира младите търсачи на завършения да се включат в специфичните интензивности на марката. За феновете на по-вълнуващи прекарвания ще бъдат проведени специфични образования по скейтборд от Five High skatepark и ролери от Екстрем Скейт. Любимият кафе-микс ще провежда и шампионати по футбол и тенис на маса със Сдружение Фуутура в Спортна София 2000.
LION, Симеон Найденов и Буба Баскет ще провеждат шампионат по стрийт баскет 3х3 и показателен мач на звездите с някои от най-обичаните български баскетболни звезди. Публиката ще може да се наслаждения на мачовете и хубавия неделен ден на местоположението на KitKat и NESCAFÉ FRAPPE, които са приготвили специфичен ъгъл за отмора след дейния ден.
NESCAFÉ® Dolce Gusto ще тестват разумното мислене и творчеството на всеки. Ароматното кафе и Симо Колев от БГ Радио са подготвили специфичен пъзел, който ще подложи на тестване бързината на всеки тим. За гостите на местоположението ще има доста изненади и специфична фото будка, която да ги придвижи в екзотичните страни, татковина на новите усети на NESCAFÉ® Dolce Gusto.
Детската площадка Слончето ще събере всички малчугани за паметен летен ден, изпълнен с игри, изграждащи потребни привички. На местоположението на Nesquik децата ще развихрят въображението си, приготвяйки сами вкусни и потребни храни. Нестле за по-здрави деца ще провежда конкуренция по лека атлетика с Тереза Маринова и интензивностите по гимнастика с Маруся Иванова и HEAL FIT Gymnastics. КиндиРу ще чакат на местоположението Nestlé Baby най-малките за доста занимания. ЕКОПАК България АД ще провокират дребни и огромни да се забавляват и да събират разделно с обичаната игра „ Стани Еко воин “. В 12:30 ч. MAGGI и Сандра Алексиева канят всички на фамилен пикник, който да укрепи посетителите на Нестле за Живей Активно! за още дейни моменти през целия ден. На специфичната локация на марката всички фенове на хубавата храна ще получат скъпи препоръки за уравновесено хранене и ще се насладят на вкусни BBQ изкушения. Повече информация за събитието и интензивностите може да бъде открита на Фейсбук страницата на Нестле за Живей Активно! и на: http://www.jiveiaktivno.bg/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР