Спортни съревнования, караоке парти, настолни игри и много забавления са

...
Спортни съревнования, караоке парти, настолни игри и много забавления са
Коментари Харесай

Враца ще отбележи Ден на младежта с богата програма

Спортни надпревари, караоке празненство, настолни игри и доста занимания са дребна част от плануванаъа стратегия за Международния ден на младежта във Враца. Събитията ще се организират през целия ден на 12 август /петък/. В 10:00 часа пред постройката на локалната администрация ще се проведат шампионати по стрийтбол и тенис на маса. В 10:30 часа, екипът на Младежки дом - Враца и Ученически Общински Съвет-Враца провеждат работилница по живопис, а от 11:00 часа ще се състоят ролеви и водни игри с доста награди.

Програмата в Младежкия дом ще продължи с киномаратон с безвъзмездни пуканки и лимонада, а прожекциите ще са в 16:00, 18:00 и 20:00 часа. Любителите на литературата ще могат да вземат участие във втората национална среща-диалог под надпис " Младите за актуалната българска литература ". Началото е от 18:00 часа, още веднъж в постройката на Младежкия дом.

Участие в Деня на младежта ще вземе и екипът на Младежки център-Враца/Youth Center-Vratsa. В интервала от 16:00 до 20:00 часа, в младежкото пространство " Якото място " ще се организира първото по рода си Манга събитие. Младежи фенове на известните японски комикси, подкрепени от Регионална библиотека " Христо Ботев ", ще могат да показват на участниците богатата си сбирка от манги. В същия часови диапазон на " Якото място " посетителите ще имат опция да се допрян до обичаните на всички младежи настолни игри.

Програмата на Младежкия център продължава и зад паметника на Христо Ботев, където от 16:00 до 20:00 часа ще се организира креативна работилница под надпис " Изрази себе си ". Кулминация за деня е караоке празненство, което ще започва в 19:00 часа, както и прожекцията на водното огледало на кино лентата, основан от Превантивно осведомителния център - #Не обръщай очи. Вечерта ще приключи с огнено шоу на група " Фуего ", като началото е от 21:30 часа, в парка зад централния площад.

Участие за 12 август ще вземе и екипът на Europe Direct Vratsa към Търговско-промишлена палата-Враца, които ще показват другите европейски начинания, ориентирани към младежите, от 16:00 до 18:00 часа.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР