Спортната комисия в Калифорния отне временно лиценза на Кубрат Пулев

...
Спортната комисия в Калифорния отне временно лиценза на Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Комисията на Калифорния: Уведомихме Пулев за лиценза още във вторник

Спортната комисия в Калифорния лиши краткотрайно лиценза на Кубрат Пулев да се боксира на територията на щата. Причината е целувката му по устните на американска журналистка след успеха над Богдан Дину в неделя в Коста Меса.

На този стадий Пулев има право да се състезава на територията на всеки един различен щат в Америка, отвън Калифорния, както и на всички места другаде по света. В отбрана на правата на Пулев оттатък океана са ангажирани група юристи, измежду които правист, който преди години съставлява и Майк Тайсън. Изслушването ще бъде на 14 май в Лос Анджелис.

" Комисията реши да приключи краткотрайно лиценза на господин Пулев. Спортната комисия на Калифорния санкционира сходни случаи, в които са нарушени правата на хора в качеството им на спортисти, кореспонденти или почитатели. Отнасяме се доста съществено към този случай. Господин Пулев беше известен във вторник, че преди да получи още веднъж правото да се боксира в Калифорния, би трябвало да показва пред комисията, че съблюдава тези правила на почитание ", съобщи той за bTV.

" Няма суматоха. Изслушването е резонно. Двете страни ще показват обстоятелствата си. Ние имаме задоволително обстоятелства, с цел да покажем същинската история, която е. Стегнете си коланите. Тепърва ще има доста такива картини, които ще излезнат нескрито ", показа пред bTV мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев.

Дори лицензът на Пулев да бъде лишен за непрекъснато след чуването, той незабавно има право да кандидатства за подновяването му във всеки един различен американски щат и възможностите му да го получи назад са огромни.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР