Спортната комисия на щата Калифорния се произнесе срещу българския боксьор

...
Спортната комисия на щата Калифорния се произнесе срещу българския боксьор
Коментари Харесай

Какво обучение предстои да премине Кубрат

Спортната комисия на щата Калифорния се произнесе против българския боксьор в тежка категория Кубрат Пулев по отношение на жалбата на репортерката Дженифър Равало поради целувката сред двамата на 23 март. 38-годишният българин е с лишен лиценз на територията на Северна Америка за период от 6 месеца, считано от датата на провинението, което ще изтече на 23 септември.

Той ще би трябвало да посети обучителна стратегия във връзка със половия тормоз и специфичен курс за предварителна защита на половите похищения над дамите в медийната сфера и да заплати 2500 $ санкция преди идващото съвещание на комисията, което ще бъде на 22 юли. Ако извърши тези условия, още тогава боксовият му лиценз може да бъде възобновен.

Двете стратегии следва да бъдат утвърдени от комисията в идващите 14 дни. Те би трябвало да се проведат в Съединени американски щати, а Пулев би трябвало да ги приключи в идващите 45 дни. Това значи, че той ще прекара много време оттатък океана.

Дженифър Равало и нейния юрист Глория Олред бяха безапелационни, че не желаят пари, а желаят Кобрата да бъде осъден точно по метод, който би го лишил от опцията да се занимава с това, което най-вече обича. На този стадий Олред не е завеждала цивилен иск против Пулев и пред камерата на NOVA изясни, че нямат желание да търсят финансово обезщетение. Тези изказвания обаче не изключват опцията за в бъдеще обстановката да се промени.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР