Спортната комисия на Калифорния възстанови с пълно единодушие временно спрените

...
Спортната комисия на Калифорния възстанови с пълно единодушие временно спрените
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Вместо да избодат очите, изписаха веждите на брат ми

Спортната комисия на Калифорния възвърне с цялостно единогласие краткотрайно спрените права на Кубрат Пулев и българският боксьор има право да се завърне на кръга оттатък океана във всеки миг, в който реши.

В Сан Диего заседателите взеха единомислещо решение - 6:0 гласа, а щабът на Кобрата дефинира триумфа като “победа с механически нокаут за по-малко от 20 минути”, защото съвсем толкоз продължи съвещанието на комисията.

Според Тервел Пулев, “вместо да избодат очите, те са изписали веждите на брат му”. Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 показа в студиото на “Тази сутрин”, че след целия скандал Кобрата към този момент е доста по-популярен в Щатите.

“Преди да се яви на комисията беше доста положителен и спокоен. Той се извини неведнъж посредством медиите на Джени Суши и се разкая за целувката, само че няма връщане обратно. Няма да си направи харакири. Брат ми си изтърпя наказанието”, сподели Тервел.

“Аз постоянно виждам да се изучавам от него, даже от грешките му. За мен това е един урок. За себе си не бих го позволил това нещо, даже да съм под прочувствено въздействие”, добави боксьорът.

Той разкри, че не е имало опити за свързване или някаква връзка вежду Кубрат и репортерката след въпросната целувка, като с изключение на клипа, който бе публикуван след зараждането на абсурда, има и различен видеоматериал.

“След празненството не е имало връзка. Имаме и други клипове, видях с очите си какво се случи”, посочи Тервел.

В изявление за bTV Кобрата показа, че се надява скоро да получи опция да се боксира за международната купа в тежка категория и мощно се надява този мач да се организира в България.

“Напълно е допустимо да има подобен мач в България в края на годината”, добави по-малкият от братя Пулеви.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР