Спортистите на NCAA ще имат незабавно право да играят, без

...
Спортистите на NCAA ще имат незабавно право да играят, без
Коментари Харесай

NCAA бърза промяна на правилата, за да направят многократните трансфери незабавно допустими, съответстващи на съдебна заповед

Спортистите на NCAA ще имат неотложно право да играят, без значение какъв брой пъти се трансферират — стига да дават отговор на университетските условия — след асоциацията ускорено законодателство в сряда, с цел да подхожда на скорошно правосъдно предписание.

NCAA разгласява в обществените медии, че решението на Съвета на Дивизия I става публично в четвъртък, когато съвещанието му се приключва. Той към момента би трябвало да бъде утвърден от Борда на DI идната седмица, само че това се чака.

Новите правила ще влязат в действие неотложно, макар че в реалност към този момент са признати посредством правосъдно дело, заведено в края на предходната година.

Прозорците за прекачване, които са характерни за спорта, остават в действие и изискват от приключилите спортисти да вкарват имената си в портала в избрани моменти, с цел да получат неотложно право на ново учебно заведение. Завършилите студенти към този момент могат да се трансферират неведнъж и да влизат в портала отвън прозорците, като в същото време поддържат неотложно право на уч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР