Спортистите като цяло има много голямо влияние върху хората и

...
Спортистите като цяло има много голямо влияние върху хората и
Коментари Харесай

Кой обвини Роналдо и Меси в бездействие

Спортистите като цяло има доста огромно въздействие върху хората и спортните марки знаят доста това. Ето за какво колкото по-известен и добър състезател си, толкоз по-желан ще бъдеш за рекламно лице.
 Меган Рапино, женският народен тим по футбол на Съединени американски щати и посланието на спортистката
Образцов тим

Меган Рапино има какво да ни каже

Но ролята на спортистите не е единствено да играят и продават. Точно на това мнение е Меган Рапино , която е от хората, които не се опасяват да приказват намерено за всичко - изключително за наболели тематики.

Пред France Football носителката на Златната топка за тази година споделя, че има потребност от помощта на футболисти като Кристиано Роналдо , Лионел Меси и Златан Ибрахимович , с цел да се отстранен доста проблеми като расизма и сексизма.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Megan Rapinoe (@mrapinoe) на Сеп 26, 2019 в 10:44 PDT

Рапино счита, че те, както и останалите огромни звезди в мъжкия футбол, не демонстрират никаква ангажираност към тези проблеми. Според нея, повода за бездействието им е, че се опасяват да не изгубят всичко, което са постигнали. Смята, несъмнено, че това мислене е доста неверно, тъй като никой не може да задраска от историята достиженията на Меси или Роналдо, единствено тъй като са против расизма, написа Business Insider.
 Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Върджил Ван Дайк и приемането на
Умее ли да губи от Меси Роналдо

Коментарите след отсъствието на Роналдо на церемонията по връчването на " Златна топка " 2019 година

Роналдо към този момент е изразявал мнението си в обществените мрежи, че хората се нуждаят от обучение по тематики като расизма, само че явно за Меган Рапино това не е задоволително.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР