Спортисти и артисти ще се включат в демонстративен мач срещу

...
Спортисти и артисти ще се включат в демонстративен мач срещу
Коментари Харесай

Бербатов играе с пилоти и артисти в мач срещу агресията

Спортисти и актьори ще се включат в показателен мач против експанзията, водени от футболната звезда Димитър Бербатов и автомобилният първенец Ник Левентис. Благотворителната среща под мотото „ С усмивка против експанзията “ е този понеделник на терена на „ Спортна София “, а измежду играчите ще забележим редица известни имена от спорта и шоубизнеса.

Британският първенец от емблематичното съревнование „ 24 часа на Льо Ман “ Ник Левентис ще води своя тим против потвърдени имена във футбола като Димитър Бербатов и неговите правилни другари от години, които сега са наставници на ФК „ Берое “.



Рамо на отбора на Берба ще дадат Александър Томаш, Тодор Кючуков и Константин Мирчев. Една от изненадите в тима на Фондация „ Димитър Бербатов “ е международният първенец по бийтбокс Скилър. Малко прочут факт за него е, че в предишното е бил част от редиците на „ Левски “, а преди този момент е упражнявал и лека атлетика.

„ Ще им скъсаме късите панталони! “, заканва се на другия тим Скилър. „ Има потребност непрекъснато да се припомня, че експанзията е проблем – на пътя, на терена, в учебно заведение. Признат проблем – половин проблем “, изяснява мотивацията си да се включи в самодейността един от най-популярните реализатори на родната сцена.

Друга част от артистичното наличие е Дули от рапквартета РДМК, който единствено преди дни пусна ария с Теди Кацарова и Дичо, ориентирана против експанзията в учебните заведения. Сред играчите ще забележим и трикратният международен фрий райд ски първенец Ману Гайде.



Пилотския тим на Левентис пък ще получи поддръжката па професионалните футболисти Владо Манчев, Христо Янев, Стамен Казълов. За Фондация „ Вълшебен свят “ ще се борят и Лъчо и Тото от СкандаУ, които преди да изгреят на музикалния хоризонт са били млади очаквания в професионалния футбол. Сред звездното наличие в тима на Левентис са и двама от най-хубавите водачи от неговия спортен отбор „ Стракка “. На терена в София ще забележим Люис Уилямсън и Адриен Тамбей. Последният е с изключение на унаследен водач (син на легендата на Формула 1 Патрик Тамбей) и много разпален футболист, когато не е на пистата.



Сблъсъкът сред тимовете на Фондация „ Димитър Бербатов “ и Фондация „ Вълшебен свят “ е в понеделник, 24 септември от 11,30 часа на терена на „ Спортна София “. Веднага след него стартира детски състезателен празник - хлапетата ще имат опция да се пробват и да записват победи в 30 типа спорт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР