Спортист №1 на България за 2016 година Мирела Демирева ще

...
Спортист №1 на България за 2016 година Мирела Демирева ще
Коментари Харесай

Демирева атакува норматива за СП на Диамантената лига в Лозана

Спортист №1 на България за 2016 година Мирела Демирева ще се опита да покрие норматива за Световното състезание по лека атлетика в Лондон през август още в четвъртък. Сребърната медалистка в скока на височина от Олимпийските игри в Рио де Жанейро и от Европейското състезание в Амстердам през предходната година към момента няма 1.94 м през сезона, колкото е котата за присъединяване на планетарния конгрес от 4 до 13 август.
 Силни резултати на
В събота Демирева завоюва скока на височина на интернационалния шампионат “Самарско знаме” в Стара Загора с персонален връх за сезона от 1.90 м, само че направи три неточности на 1.94 м.


Надпреварта в Лозана още веднъж ще я срещне с най-хубавите състезателки в бранша. На старт ще застант олимпийската и европейска шампионка от предходната година Рут Бейтия (Испания), лидерката в международната класация за сезона с 2.04 м Мария Ласицкене (Русия), международната шампионка в зала от Сопот 2014 Камила Личвинко (Полша), европейската златна медалистка от Прага 2017 Айрине Палшите (Литва), италианската звезда Алесия Трост, Морган Лейк (Великобритания) и Софи Скуг (Швеция).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР