Спортист №1 на България - Владимир Илиев, получи вчера своята

...
Спортист №1 на България - Владимир Илиев, получи вчера своята
Коментари Харесай

Награда и бебе в националния отбор по биатлон

Спортист №1 на България - Владимир Илиев, получи през вчерашния ден своята премия със забавяне от 4 дни. Час откакто през днешния ден се приземи на родна земя, 32-годишният международен първенец на 20 км биатлон гостува в Пресклуб „ България “ дружно с олимпийската шампионка от Нагано`98 и ръководител на федерацията Екатерина Дафовска, която му връчи огромния приз за №1 на годината.

Илиев не бе на формалната гала в „ Асикс Арена “, тъй като участваше на надпреварите от III кръг за Световната купа в Анеси (Фр).

„ Всяко класиране в топ 8 на международно състезание е положително -заяви Илиев, като акцентира на обстоятелството, че единствено един изстрел е разликата от медала. - Аз съм имал и 100% сполучливи стрелби на тренировки, само че на съревнование е друго. Много малко са тези, които реализират отлична пукотевица и чудесно тичане дружно. Аз съм един от най-хубавите, само че има и доста други като мен “.

За първи път от 7 години Илиев ще посрещне Коледа в родния Троян, защото не е зает за надпревари или подготовка в чужбина. По роднте си места ще са и останалите ни национали.

Вчера стана ясно и, че националът Димитър Герджиков и някогашната състезателка от А тима по биатлон Десислава Стоянова са станали родители на момиченце през вчерашния ден. Бебето е кръстено Анастасия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР