Спортист (Своге) привлече двама нови футболисти, които миналата година играха

...
Спортист (Своге) привлече двама нови футболисти, които миналата година играха
Коментари Харесай

Спортист със силен трансфер

Спортист (Своге) притегли двама нови футболисти, които предходната година играха в Първа лига. Нападателят Григор Долапчиев и бранителят Атанас Кръстев бяха показани от ръководителя на УС на клуба Петър Веселинов.

Григор Долапчиев е младеж на ЦСКА, за който играе в А група през сезони 2012/2013. Последователно минава през тимовете на Турново (Македония), Хасково, Оборище, Спартак Плевен и Витоша Бистрица. През предишния сезон Долапчиев бе част от Дунав Русе. Нападателят има маркирани 20 гола в елита на България

Атанас Кръстев натрупа опит с екипа на Арда, с който през миналия сезон игра също в Първа лига. Преди това той е защитавал цветовете на Хасково, Ботев Гълъбово и Свиленград.

„ Сигурен съм, че с привличането на тези двама опитни футболисти ще вдигнем класата на нашия тим. Нашите упоритости е да се утвърдим във Втора лига на България и ще създадем всичко допустимо да го създадем. Чакаме с неспокойствие първата победа измежду експертите “, съобщи ръководителят на УС на Спортист Петър Веселинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР