Спортист (Своге) дебютира с победа в ББЛ, А група, мъже.

...
Спортист (Своге) дебютира с победа в ББЛ, А група, мъже.
Коментари Харесай

Спортист спечели първия си мач в ББЛ А група

Спортист (Своге) дебютира с победа в ББЛ, А група, мъже. Тимът от града на шоколада у нас победи Фаб Файв с 86:61 в първия си дуел от шампионата, откакто почива в първия кръг.

Дамян Стоянов приключи с 30 точки за триумфа, като добави и 9 битки. Бившият състезател на Ямбол, Балкан и Левски в НБЛ Джими Хънт се върна на терена с 24 точки за триумфа. Друг някогашен експерт – Симеон Ценов, състезател в Черно море, Рилски състезател и Спартак Плевен, който е капитан на отбора от Своге, добави 14 точки.

Ангел Пейчинов бе стеснен единствено до 16 точки в този мач, като хвана и 9 битки за Фаб Файв. С 13 точки се отличи Мартин Горунов, а с 11 – Камен Атанасов.

В различен мач от район Запад юношите на Балкан (Ботевград) победи Микс със 78:67. Мариян Хубанов приключи с 20 точки за „ зелените “. Илиян Пищиков добави 18, а Петко Петков се отличи с дабъл дабъл за отбора, воден от Мирослав Ралчев – 14 точки и 13 битки. Николай Иванов записа 10 точки и 8 асистенции.

За Микс Кирил Райков още веднъж бе на равнище с 29 точки и 11 битки, а по 10 точки вкараха синът на легендата на Балкан Емил Йонов - Акелсандър Йонов, и Денис Василев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР