Спортен клуб „Бегач“, съвместно с LIEBHERR България, Schneider Electric, SportPass,

...
Спортен клуб „Бегач“, съвместно с LIEBHERR България, Schneider Electric, SportPass,
Коментари Харесай

Най-голямото фирмено бягане - BUSINESS RUN - стартира с кръг в Пловдив с помощта на Пощенска банка

Спортен клуб „ Бегач “, взаимно с LIEBHERR България, Schneider Electric, SportPass, Пощенска банка, Renault и Vivacom, ще проведат надпреварата Business Run за първи път в Пловдив тази година на 8 октомври (неделя). То съставлява щафета, в която чиновници на компании в тимове от по 4-ма се състезават да пробягат най-бързо 16 км. Всеки участник изминава 4 километра преди да съобщи щафетата на сътрудник. Трасето ще е към завода на LIEBHERR в Радиново, намиращ се в индустриалната зона на Пловдив. Вече над 15 компании записаха своите тимове.

Business Run или „ най-големият тиймбилдинг в България “ се наложи в последните 4 години като едно от най-големите аматьорски спортни събития. В софийското издание през юни тази година имаше 250 тима (над 1 000 души) от над 100 от най-големите IT и финансови компании в България: SAP, VMWare, Coca Cola, Merck, Bright Marketing Research, BNP Paribas, Lufthansa и доста други.



В рамките на самодейността ще се организира и Kids Run Business − особено съревнование, включващо и лекоатлетическа подготовка за деца от 3 до 14 години, квалифицирано по програмата на интернационалната лекоатлетическа организация − IAAF Kids' Athletics.

Спортното събитие и този път ще се организира в поддръжка на две локални дела. 30% от таксите за надпреварата ще бъдат дарени на Сдружение „ Празнични герои “ и тяхната самодейност „ Любов в деяние с Holiday Heroes “ в помощ за небогати фамилии в гр. Пловдив, както и на Центъра за психически съвещания „ Феникс " в поддръжка на деца и техните майки, потърпевши от домашно принуждение. Всяка година надпреварата в София набира над 13 000 лв. за щедрост.

Всички искащи компании (без значение къде се намират) могат да запишат своите тимове на уеб страницата на събитието http://plovdiv.businessrun.bg.

***
За уредниците:
Спортен клуб „ Бегач “ е неправителствена организация в социална изгода, която развива бягането и здравословния метод на живот. Клубът е член на Българската федерация по Лека атлетика (БФЛА) и Българската асоциация на спортните уредници (БАСО). Бегач провежда 10 надпревари годишно, в които вземат участие близо 5 000 души. Повече за тях на http://begach.com.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР