Спортът предоставя уникален път към самопознанието, самоувереността и самолечението, изграждайки

...
Спортът предоставя уникален път към самопознанието, самоувереността и самолечението, изграждайки
Коментари Харесай

Лечение чрез спорт: Преодоляване на пандемията от детска агресия

Спортът дава неповторим път към самопознанието , самоувереността и самолечението, изграждайки основи за здравословен метод на живот и положително обществено взаимоотношение . Графикът на децата ни би трябвало да е подобен, че животът им да дава отговор на техните полезности.

За да раздаваш положително , би трябвало първо да изпитваш възприятието, че притежаваш положително , което носиш в сърцето си. За да помогнем на децата си да се развиват, е належащо самообладание, тъй че те да могат да придобият възприятието за владеене на положителното, само че по едно и също време с това да бъдем задоволително мъдри и да ги научим, че да се дава положително, е не по-малко скъпо. Ние самите би трябвало да дадем образец за това. Истинската благотворителност идва от надълбоко чувство за признателност и цялост, което може да се реализира единствено когато човек се усеща пълностоен и обичан . Способността да даваш е отражение на твоето вътрешно благосъстояние.

В един свят, където експанзията от ден на ден заема централно място в всекидневието на младежите идва въпросът: „ Можем ли да преобразим експанзията в нещо положително? ”

Когато обществените претекстове за съпоставяне на децата не са в благозвучие с техните най-съкровени полезности се основава вътрешно напрежение.

Агресията като държание е предизвикана от липса на здрава ценностна система , която да възпитава подрастващите в дух на почитание и взаимопомощ. В този смисъл жертви на експанзията са и самите агресори . В дълготраен проект ще реализираме доста по-добър резултат, в случай че погледнем на тези младежи като на деца, които имат потребност от помощ , които имат потребност от отдушник на вилнеещата в тях сила, които имат потребност от обич.

Наказанието няма да излекува повода за сходно държание, то вероятно би могло да предотврати наново такова от боязън да не бъде повторено наказването. Но страхът от наказване няма да докара до изтриване на аргументите за експанзия. Такова дете просто ще потърси други способи за освобождение от напрежението , което го притиска вътрешно.

Агресията в своята същина е интензивна сила, която, ориентирана вярно , може да води до градивни, а не разрушителни резултати. Спортът в това отношение предлага неповторима опция за пренасочване на нападателната сила към градивни и позитивни действия. Той построява освен физическа мощ , само че и темперамент, учи на дисциплинираност, почит, отборна работа и самоуважение . Чрез спорт можем да се борим за по-добро бъдеще за нашите деца, в което триумфът и самоусъвършенстването заместват експанзията и безразличието.

Много младежи ще се отвърнат от вашите деца, когато те подменят безразборното сърфиране в обществените мрежи със спортни занимания, купоните с четенето, известността с значимостта от това което вършат, тъй като те са трансформирали полезностите си , а младежите към тях са били обединени от старите полезности.

Държавата може да играе основна роля и в адаптирането на образователните стратегии в учебните заведения, като включи повече физическа интензивност и уроци, фокусирани върху психическото и прочувственото благоденствие на учениците. Така децата и младежите освен ще имат опцията да развият своите физически умения , само че и ще научат по какъв начин да канализират своята сила по положителен и работлив метод.

Създаването на мощна, подкрепяща спортна среда е ключът към построяването на стабилно бъдеще , в което експанзията е сменена с осъзнатост, взаимопомощ, почитание и самоусъвършенстване.

Надежда има там където са на разположение възприятие за надзор, религия в някакви полезности и съществуване на общественост . Изгубим ли едно, губим и останалите две. Изгубим ли и трите, губим вяра.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР