Спортът и модата все повече започват да се допълват. Световноизвестните

...
Спортът и модата все повече започват да се допълват. Световноизвестните
Коментари Харесай

Спортът и модата, които вървят ръка за ръка

Спортът и модата от ден на ден стартират да се допълват. Световноизвестните марки към този момент натъртват освен на удобството, а и на метода, по който наподобяват и се усещат клиентите им, когато спортуват.
 Гаджето на Линдзи Вон по бикини на 4 юли
Със сигурност обаче си задаваме въпроса какъв брой от бюджета си би трябвало да отделим за спорт и кое е по-важно – какви облекла носим или по какъв начин да упражняваме по-пълноценно?

Някои от най-известните първокласни марки като Louis Vuitton, Burberry или Chanel оферират различен взор над нещата, като съчетават спортните занимания на клиентите си с първокласния метод на живот.

В своята лятна сбирка марките оферират извънредно първокласни аксесоари, които несъмнено са на цени, които малко на брой биха си разрешили.

Ето и някои от тях:

Chanel оферират баскетболна топка със сребрист или златист надпис, която е почтена само за аления килим. Цената и е към 2000 евро.



Марката предлага и скейтборд, за чиято цена би трябвало да се запита в допълнение.



За феновете на волейбола са се погрижили от Louis Vuitton, които оферират красива и съвременна волейболна топка с чантичка към нея на цена от 1 800 евро.



Практикуващите йога могат да похарчат много по-малко. Срещу 350 евро, те могат да се снабдят с първокласна постеля на Burberry.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР