„Спортът е мой приоритет и заявявам това с абсолютна категоричност.

...
„Спортът е мой приоритет и заявявам това с абсолютна категоричност.
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров: Ще върнем спортната слава на града

„ Спортът е мой приоритет и декларирам това с безспорна решителност. Очаквам напълно скоро министърът на спорта Красен Кралев да пристигна в Плевен и всички проблеми и въпроси, които се слагат от спортните клубове в града - ще разисквам персонално с него”, съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров по време на среща с клуба по ММА и състезателен клуб „ Петромакс “ - Плевен.

Той разяснява, че положението на спортната инфраструктура в Плевен не е положително и това директно рефлектира върху пълноценното протичане на подготвителните занятия. „ В залите би трябвало да е топло през зимата и ветровито през лятото. Те би трябвало да са оборудвани уместно и безвредно, тъй че надарените ни състезатели да реализират още по-големи триумфи. Плевен е състезателен град. От спортното ни учебно заведение са излезли не един и двама първенци и наша задача е да върнем спортната му слава”, сподели Мирослав Петров.

„ Привлечем ли повече вложители в Плевен ще осигурим на спорта тук повече реклама, повече спонсори, което е другата огромна болежка. Тази финансова помощ може да пристигна от Европа, от страната, от бизнеса, само че е нужна ясна визия и поредност при реализирането ѝ”, сподели претендентът за общински консултант от листата на ГЕРБ Александър Николов.

„ Аз пребивавам със спорта и като общински консултант в бъдещия локален парламент ще направя всичко по силите си, с цел да подкрепя развиването на тези момчета и девойки, които заслужават доста, освен поради медалите, а поради своя хъс, неизменност и високи цели, които биха могли да послужат за образец на всеки един човек”, сподели Румен Мотовски – претендент за общински консултант от листата на ГЕРБ.

„ Не приказваме празни приказки. Можем да облекчим издръжката на клуба по ММА, най-малко що се касае до размера на наема. И с това се ангажираме като бъдещи общински съветници от ГЕРБ в новия общински съвет”, сподели Мартин Митев – претендент за общински консултант от листата на ГЕРБ.

„ Искаме да задържим младежите в Плевен, да спортуват тук, да се развиват в Плевен и да носят своите медали тук – в нащия град”, безапелационни бяха от ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР