Спортът дава здраве, учи ни на дисциплина, честна игра, постоянство

...
Спортът дава здраве, учи ни на дисциплина, честна игра, постоянство
Коментари Харесай

Спортът е общата им страст: Двойките, които съчетават любовта и състезанията

Спортът дава здраве, учи ни на дисциплинираност, почтена игра, неизменност и така нататък За професионалните спортисти той е метод на живот, нещото, което им дава най-големите мотиви за наслада, само че и най-трудните тествания. Именно поради това от време на време спортистите откриват любовта в други спортисти, написа каналът на във vbox7. Ето кои са български двойки, които споделят общ път и сполучливо съчетават любовта и надпреварите: 

Ивет Лалова и Симоне Колио

Ивет е едно от обичаните лица в родната атлетика. От 12 години паралелно от нея седи половинката ѝ Симоне , а от 8 години тя е и госпожа Колио. Често виждаме Симоне като неразделна част от тренировките и подготовката за надпреварите на Ивет. Това е по този начин неслучайно. Той също е някогашен спринтьор на 60 и 100 метра, което му разрешава интензивно да взе участие в подготовката освен като нейна опора, само че и като треньор на Ивет.

Християна Тодорова и Димитър Кузманов

Християна Тодорова е едно от „ златните девойки “ на България на Олимпиадата в Рио през 2016г. През миналата година тя откри любовта в лицето на втората ракета на България – Димитър Кузманов . Интересното е, че двамата са другари години преди да пламне любовта сред тях. Към момента Християна се занимава както с треньорска активност, по този начин и с политика, а Митко е деен тенисист като тази година беше най-успешната му в кариерен проект и стигна до 185 място в международната класация, което е персонален връх.

Елица Василева и Александър Атанасийевич

Капитанката на националния тим по волейбол Елица Василева е нежната половинка до сръбския национал , а и един от най-хубавите европейски волейболисти, Александър Атанасийевич. Двамата са дружно от 4 години, а любовта им стартира с помощта на другар на Александър, който му демонстрира Елица. Пред сръбско издание родната волейболистка споделя: „ В нашия спорт постоянно се случва да се връщаш от мачове и да пътуваш нервна и изтощена. Тогава е хубаво да имаш мъж до себе си, който минава през същите неща, с цел да те схваща и да знае по какъв начин да се държи. “

Ерика Зафирова и Дейвид Хъдълстоун

Последната двойка е формирана от двама олимпийски състезатели, които представяха България на последната Олимпиада. Ерика Зафирова е част от националния тим по художествена гимнастика, който ни донесе доста горделивост и златен олимпийски орден. Дейвид е със разбъркан генезис – оттова идва и забавното му име и също е играч по гимнастика, само че по спортна. Двамата се сгодиха броени дни преди да заминат за Олимпиадата след повече от 3 години връзка. В едно от последните си телевизионни изявленията Ерика показа, че към този момент са почнали да мислят в посока женитба.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР