SportalКапитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов коментира

...
SportalКапитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов коментира
Коментари Харесай

Попето: Не ни отписвайте

Sportal

Капитанът на националния ни тим по футбол Ивелин Попов разяснява загубата с 1:2 от Чехия в европейската подготовка, играна в Прага. Попето настоя отборът да не бъде отписван и разкри, че неналичието на сработеност е повлияла на днешната игра на " лъвовете ".

" Започнахме добре и много решително. Стилът, който изповядва треньорът, ни подхожда. Връзката сред бранители и нападатели се късаше. Един жанр, когато се построява, са нужни много месеци, даже година.

Не може да се сработим за 7-8 дни. Днес имаше много дебютанти и млади момчета, които са бъдещето на България. Едно е да играеш в България, друго е да играеш европейска подготовка. Темпото е друго. Не ме интересува дали ще играем красиво, интересуват ме трите точки.

Доказали сме, че можем да победим всеки и да загубим от всеки. Ние сме или горе, или долу. Не сме европейска мощ. Трябва да намерим средата. Групата е равностойна, а Англия е любимец. Групата е забавна и не ни отписвайте. Красимир Балъков е с немско мислене. След оставката не Петър Хубчев не съм имал опцията да приказвам. Искам да му благодаря. Той сложи основите на този тим ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР