sportal.bgОтборите на България и Франция играят при резултат 0:1 в

...
sportal.bgОтборите на България и Франция играят при резултат 0:1 в
Коментари Харесай

България - Франция 0:1, невероятен пропуск за лъвовете


sportal.bg

Отборите на България и Франция играят при резултат 0:1 в международната подготовка на стадион " Васил Левски " от група " А ". Блес Матюиди бе прецизен в 3-ата минута. Халфът се разписа от дребен ъгъл, откакто Гризман му подаде в наказателното поле. Попадението бе негово първо за международни квалификации, само че общо девето от 59 мача за французите. Играчът на Ювентус се разписва за повторно на този стадион, откакто септември 2016 година, означи гол при успеха С 3:1 на Пари Сен Жермен против Лудогорец в Шампионската лига.

В 15-ата минута Мбапе се откъсна отляво, само че неговия изстрел бе избит от Пламен Илиев в корнер. Следващото състояние бе за Гризман, който самичък против Илиев стреля на сантиметри от дясната му греда в 26-ата минута. Малко по-късно Васил Божиков се намеси в последния миг в наказателното поле на " трикольорите ", поправяйки неточност на Неделев.

В 33-ата минута Канте се контузи, като бе сменен от Рабио в халфовата линия на " петлите ". В 37-ата минута България се размина с равнене. Неделев би от 18 метра, Лорис мазета, при добавката Делев подаде с глава на Костадинов, който също с глава стреля, само че Лорис с отличен инстикт избави, след което бранител мазета топката пред крайници на Гълъбинов, тя попадна в Славчев, който стреля на сантиметри от горната греда.

Втората част стартира с удар на Делев, който обаче мина надалеч от задачата. Младият Божидар Краев размени Гълъбинов, който бе изпратен с овации от публиката. Последва меле пред вратата на Лорис, само че играчите в бяло се забавиха. Занев получи жълт картон за недодялан фаул против Толисо, като гостите даже желаеха картонът да бъде червен. 

В 52-ата минута Костадинов не съумя да засече центриране отдясно.

Близо 28 000 фенове дойдоха в тази мразовита вечер в родната столица, с цел да поддържат " лъвовете " под проливния дъжд, който над 20 часа се изсипва над София. 
Селекционерът на " трикольорите " Петър Хубчев е направил пет промени в състава от загубата с 1:3 от Холандия на " Амстердам Арена ". Завърналият се в тима Николай Бодуров сменя Божидар Чорбаджийски в центъра на отбраната. Освен него Симеон Славчев, Тодор Неделев, Спас Делев и Андрей Гълъбинов също стартират от първата минута. Те сменят осъдените Ивайло Чочев и Ивелин Попов, както и дебютиралите против " лалетата " Александър Цветков и Атанас Зехиров.

Така " лъвовете " имат напълно ново нахлуване, откакто Гълъбинов и Неделев излизат за първи път титуляри под управлението на Хубчев, а Делев пропусна последните две срещи заради контузия. Капитан на отбора е Петър Занев.

Селекционерът на Франция Дидие Дешан предстоящо избра скица 4-3-3, като заложи на нападателното трио Килиан Мбапе, Александре Лаказет и Антоан Гризман. На пейката седна Оливие Жиру, което не се беше случвало от 2016 година. На процедура Дешан разчита извънредно доста на младия Мбапе, тъй като ще подреди състава като клубния му тим ПСЖ, с цел да му обезпечи повече независимост на деяние.

БЪЛГАРИЯ - ФРАНЦИЯ 0:1
0:1 Матюиди (3)

БЪЛГАРИЯ: Пламен Илиев, Страхил Попов, Васил Божиков, Николай Бодуров, Петър Занев, Георги Костадинов, Симеон Славчев, Станислав Манолев (86-Ивайло Димитров), Тодор Неделев, Спас Делев, Андрей Гълъбинов (48-Божидар Краев)
Селекционер: Петър Хубчев

ФРАНЦИЯ: Юго Лорис, Джибрил Сидибе, Рафаел Варан, Самюел Юмтити, Люка Дин, Корентен Толисо, Н`Голо Канте (33-Адриен Рабио), Блес Матюиди, Килиан Мбапе (83-Оливие Жиру), Александре Лаказет (76-Димитри Пайе), Антоан Гризман
Селекционер: Дидие Дешан
Жълти картони: Славчев, Занев, Краев, Костадинов, Жиру
Съдия: Антонио Матеу Лахос (Испания)
Стадион: " Васил Левски ", 28 000 фенове
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Класиране в група " А ":

1. Швеция - 19 точки, + 19 гола 
2. Франция - 17 точки, + 10 гола
3. Холандия - 13 точки, + 5 гола
4. БЪЛГАРИЯ - 12 точки, - 4 гола 
5. Беларус - 5 точки, - 12 гола
6. Люксембург - 5 точки, - 18 гола

Мачове на 7 октомври:
От 19:00 часа
Швеция - Люксембург 8:0 - виж тук
От 21:45 часа
Беларус - Холандия 1:1
БЪЛГАРИЯ - Франция 0:1

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР