Спорт, тренировки, здравословно хранене, мотивация, предпазване от травми, терапия. Това

...
Спорт, тренировки, здравословно хранене, мотивация, предпазване от травми, терапия. Това
Коментари Харесай


Спорт, тренировки, здравословно хранене, мотивация, предпазване от травми, терапия. Това са само

Спорт, тренировки, здравословно хранене, мотивация, предотвратяване от контузии, терапия. Това са единствено част от тематиките на единствения по рода си семинар за деен метод на живот, който се организира в България. Третото издание на " Физкултура " ще бъде на 10-ти март (събота) в Sofia Event Center и се чака да притегли стотици дейни, спортуващи хора.

Сред главните лектори, които ще споделят опит и потребни препоръки, са известният американски създател на тематика фитнес, спортна логика на психиката и хранене - Мат Фитсджералд, английската ултраатлетка и модел Кати Джейн Л`ерпение и избягалият 44 маратона в 44 страни за 44 дни Питър Томсън. Те, дружно с още лектори и водещи на уъркшопи, ще оказват помощ на всеки, занимаващ се със спорт, да научи нещо ново и да се стимулира.

Еднодневният семинар за деен метод на живот тази година ще бъде с още по-богата стратегия, с повече участници и в две зали. Тримата специфични гост-лектори за пръв път ще показват свои мотивиращи истории пред българска аудитория, ще дадат потребни препоръки и ще дават отговор на въпроси.

Американецът Мат Фитсджералд е хранителен съветник на някои от най-популярните здравословни марки за храни в света. Той е създател на книгата " How Bad Do You Want It? " или " Колко мощно го искаш? ", която следва да излезе в превод на български език и ще бъде дискутирана по време на " Физкултура 2018 ".

Кати Джейн Л`ерпение е единствената жена прекосила независимо Великата китайска стена. Предизвикателството й лишава 6 месеца, а изминатите километри са 4500 (равносилно на 102 маратона). Сред впечатляващите достижения на Кати са прекосяване от Белгия до Истанбул с велосипед, както и траверс на ледената шапка на Патагония - където е още веднъж първата дама, справила се със задачата. За тези и други свои тествания за физиката и душeвността британката ще опише по време на семинара в София.

Питър Томсън е различен преподавател от Англия, който предходната година посети България по време на свое благотворително предизвикателство - 44 маратона в 44 европейски страни за 44 дни. Маратонът на Питър в София беше 10-тият му следващ и той съумя да го приключи с поддръжката на Спортен клуб " Бегач ". Каузата, за която британецът събира средства с плана си, е ориентирана към хората с умствени и психологични проблеми и цели да даде ентусиазъм за предизвикателство границите на мисълта и тялото.

Сред останалите лектори, които ще застанат на сцената в огромната зала на семинара, са единственият българин непрофесионалист, преплувал Ламанша - Стефан Иванов; миналият пешком от Мексико до Канада (над 4000 км) - Петър Ванев; спусналият се със сноуборд от връх Ленин (7134 м) Владимир Павлов; бягащият на дълги дистанции аржентино-италианец Хуан Пабло Савонити, който понастоящем живее в София и други елементарни хора, направили невероятни неща.

Освен мотивиращи лекции, в програмата за първи път тази година са включени и потребни уъркшопи, които ще дадат забавна тенденция и практични препоръки на интересуващите се от спорт и здравословно хранене. Mалката зала на Sofia Event Center е планувана за заниманията с инструктори, спортни експерти и кинезитерапевти, които ще предадат характерни умения и ще оказват помощ на присъстващите да подобрят спортните си достижения и метода си на живот.

Освен мотивиращите лекции и практични уъркшопи, всеки участник във " Физкултура " ще получи здравословен обяд, пакет с дарове от сътрудниците и достъп до особено експо и базар с щандове пред залата. Предвиден е и симултанен превод в ефир. Регистрацията за семинара към този момент стартира на уеб страницата Fizkultura.bg, като цените варират от 59 до 99 лв. според от деня на записването.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР