СПОРТ ТОТОТ организира специално събитие в Стралджа на 18 юни.

...
СПОРТ ТОТОТ организира специално събитие в Стралджа на 18 юни.
Коментари Харесай

Спорт Тото връчи ключове за Форд Мондео в Стралджа

СПОРТ ТОТОТ провежда особено събитие в Стралджа на 18 юни. Екипът на Български състезателен тотализатор дойде в града, с цел да връчи публично ключовете за чисто нов първокласен автомобил. Специалната ТОТО лотария зарадва 65-годишната Марийка Петкова от Стралджа с LED тв приемник.

Новият притежател на Форд Мондео от 38-ия тираж на „ Тото 2 – 6 от 49 “ се споделя Петър Тенев. Той е на 72 години, родом е от с. Зимница. В момента е пенсионер, живее в Стралджа, а преди този момент е бил професионален водач. Участва в игрите на СПОРТ ТОТО от доста години. Петър не разчита единствено на едни и същи цифри, а доста постоянно трансформира комбинациите.

За огромната облага Петър схваща с помощта на щерка си. Тя гледала тегленето на тиража и видяла, че облагата от Втори тото късмет се пада в Стралджа. Позвънила на татко си, Петър продиктувал номера на квитанцията си и станало ясно, че той е късметлията с чисто нов автомобил. Засега печелившият счита самичък да ръководи колата, само че не е изключено да я подари и на дъщерите си – едната да я кара сутринта, а другата да се вози следобяд.

Ключовете от автомобила връчи господин Златко Златанов, районен шеф на БСТ. „ Честито на късметлията и поисквам на всички участници в игрите на Български състезателен тотализатор доста облаги. Джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО порастват непрестанно, поисквам идващият милионер да е пуснал фиша си тук “, сподели господин Златанов.

От специфичната ТОТО лотария Марийка Петкова си завоюва огромната премия – LED тв приемник. „ Прекрасна изненада от СПОРТ ТОТО, нямам самообладание да опиша на брачна половинка си за страстите, които изпитах през днешния ден “, радва се Марийка Петкова и пожелава шанс на участниците в игрите на Български състезателен тотализатор.



Екипът на СПОРТ ТОТО продължава да раздава нови коли и на следващия ден ще зарадва жителите на още един град. На 19 юни от 18,00 ч. на площад „ Георги Измирлиев “ в Горна Оряховица още един късметлия ще получи ключовете за чисто новата си
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР