Споровете за или против легализирането на марихуана за медицинска употреба

...
Споровете за или против легализирането на марихуана за медицинска употреба
Коментари Харесай

Двама българи развиват успешен бизнес с индустриален коноп в Румъния

Споровете " за " или " срещу " легализирането на марихуана за здравна приложимост не престават, само че се оказва, че от дълго време легалният " близнак " на растението - индустриалният коноп, се е трансформирал в печеливш бизнес, който може и да преобърне света на медицината. Двама българи са намерили метод да пречистят растението, тъй че в него да няма следи от неразрешени съставки. Въпреки това законът в България не им разрешава да развиват бизнеса си и те са избрали да работят в Румъния.

Що е то промишлен коноп и има ли почва у нас? На този стадий отговорът е не. Двама българи обаче не се стопират пред законовите пречки и развиват бизнеса си в прилежаща Румъния.

Александър Червенков и доктор Ервин Иванов - бизнесмени, учени и същински иноватори. Занимават се с преправянето на промишлен коноп. Поканиха ни в цеха си в Букурещ, с цел да ни покажат по какъв начин конопът се трансформира в масло, от което се основават медицински артикули със наличие на канабидол, прочут още като CBD.
Александър Червенков, бизнесмен: Да, само че популярност Богу, стартират да се трансформират нещата, тъй като се осъзнава, че тази стигма, както и демонизирането, на практика е плод да ползи, а не на действителността.
Всъщност индустриалният коноп, въпреки и да наподобява тъкмо като така наречен " индийски ", е растение, което не съдържа психотропни субстанции или с други думи - не е опиат и не може да бъде.

доктор Ервин Иванов, бизнесмен: Tо на външен тип наподобява по същия метод, само че химичният му състав е радикално друг. Затова и се отглеждат специфични сортове, със специфични разрешителни, с цел да може това нещо въпреки всичко да се управлява.
доктор Ервин Иванов, откривател и бизнесмен: Ние изцяло отстраняваме психотропната съставна част, като резервираме целия профил от всички останали субстанции, натурално, които се съдържат в растението. В този ред на мисли, продуктът става безусловно законен за вложение във всяка една промишленост - дали ще е козметична, хранителни добавки, фармация или всичко останало.

А по какъв начин го постигате?
доктор Ервин Иванов, бизнесмен: С загадка технология. доктор Ервин Иванов, бизнесмен: Помага изключително доста при възпалителни болести, при епилептични болести, при избрани други неврологични положения. Има данни, които сочат, че подкрепя дадени признаци при онкологични болести.
Надникваме и в помещението, в което се случва целият развой по преправка на конопа.
доктор Ервин Иванов, бизнесмен: Така получаваме индустриалният коноп от нашите съседки. Той е под подготвена форма за екстракция. Може да ви покажем тука - наподобява като чубрица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР