Споровете между съпрузите не са рядкост. Хората, които се обичат,

...
Споровете между съпрузите не са рядкост. Хората, които се обичат,
Коментари Харесай

Конфликтите между съпрузите са неизбежни

Споровете сред съпрузите не са необичайност. Хората, които се обичат, намират метод да оправят връзките си. Въпреки това, когато става дума за години на невярност, спорът е неминуем.

Ренета доста обичаше любовника си Владимир. Но не се опитваше да напусне брачна половинка си. Всичко беше обвързвано с материалното благоденствие, което й осигуряваше преференциалния брак. Тя не беше от тези, които са подготвени да заменят удобния живот за малко фамилно благополучие в прегръдките на бедния Владимир.

Романсът й продължи 4 години, а брачният партньор й като че ли не забелязваше нищо. Той, както нормално, работеше по през целия ден и понякога правеше дарове на обичаната си жена. В един миг Ренета повярва в майсторството си да крие истината и стартира да се среща с обичания си по-често от нормално. В резултат на това даже приятелите започнаха да виждат честото й неявяване.

Най-добрата й другарка я предизвести, че сходно държание няма да докара до нищо положително. Така че тя би трябвало да бъде по-внимателна. Но Ренета не послуша препоръките й. Предишните страхове за брака й от дълго време се изпариха. Беше безусловно сигурна, че Иван ще търпи изневерите й. Защото той я обича толкоз доста.

Веднъж той пристигна при Ренета.

„ Скъпа, имам нещо за теб “, сподели той с усмивка.

Вдъхновена, Ренета стана от дивана и протегна ръце. Това несъмнено е подарък. За нейна изненада в ръцете й падна елементарен плик, само че задоволително тежък. Тя го отвори и откри в него трудовата си брошура, както и документи за бракоразвод.

“Не разбирам. Какво е това? Искаш бракоразвод? И за какво нуждая се от работа ”?

“Да, желая бракоразвод. Ще би трябвало да си намериш работа, защото към този момент нямам желание да те обезпечавам ”.

“По каква причина? Няма да отивам на работа ”!

“Ти решаваш дали ще работиш или не. Но към този момент няма да живееш тук “.

Той хвърли различен плик на масата, от който изпаднаха няколко фотоси на Ренета и Владимир.

„ Ти наруши контракта, което значи, че законът е на моя страна. Знаеш ли, аз бях толерантен дълго време. Знаех за този Владимир от много време. Може би бих могъл да устоя по-дълго, само че метода, по който се държиш напоследък… Вече е прекомерно. Писна ми. Развод ”!

Вижте още: Трябва ли да се прости изневярата?

Ренета плака дълго, коленичи и моли брачна половинка си да промени решението си. Каквото и да сподели тя, брачният партньор й остана ням. На идващия ден си потегли от къщата му.

Животът с Владимир се оказа даже по-лош, в сравнение с се опасяваше Ренета. Той освен беше занемарен съжител, само че и не можеше да си откри естествена работа. Оказа се, че през последните 2 години се е издържал от почасова работа и подаръците от Ренета. Без подаянията от богатата му държанка, животът му стана доста по-труден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР