Спорният 4-дневен секс фестивал, който предлага наркотици, алкохол и проституция,

...
Спорният 4-дневен секс фестивал, който предлага наркотици, алкохол и проституция,
Коментари Харесай

Секс фестивал на Карибите предлага наркотици, алкохол и проститутки

Спорният 4-дневен секс фестивал, който предлага опиати, алкохол и проституция, се връща тази година, откакто предходната година вбеси жителите на Колумбия и бе анулиран заради напън от страна на управляващите.

Тази година островът на секса дава обещание по две латино американки за един мъж, секс онлайн, празненства на първокласни яхти и разнообразни изненади, на цена от 5 700 евро. Този фестивал се организира на частен остров в Карибите, където опиатите са законни, а на мъжете се позволява безграничен секс, продан на сътрудници и извършване на всички полови мечти, до момента в който се забавляват като милионери, споделят уредниците.

Миналогодишният фестивал провокира яд, а мнозина го наречеха непоносим и заплашителен, настоявайки управляващите да проучат какво се случва на този остров. Организаторите настояват, че са трансферирали празненствата на друго място от съображения за сигурност, а не поради публичен напън.

По-късно бе издадена програмата за Новогодишното издание на фестивала и тази година той се връща с нов уеб страница и канал в YouTube, цялостен с видеоклипове със полово наличие. Те са отхвърлили обвиняванията за трафик на хора, като настояват, че тази веселба е законна в неназована страна, а всички дами вземат участие по лична воля и са на възраст над 18 години. Но обществените мрежи разкриват, че това са Колумбия и Карибите. На страницата се споделя, че към 60 дами ще се опитат да посрещнат мъже, и да ги накарат да се усещат като царе. Говори се, че дамите са били тествани и нямат полово излъчени заболявания. Фестивалът би трябвало да се организира от 14 до 17 декември.

"Гостите не влизат в Колумбия, а идват непосредствено на Карибите, тъй че колумбийската полиция и управляващи нямат нищо общо с това. Не можем да разкрием от къде са девойките, само че единствено можем да кажем, че те са добре платени и по никакъв метод не са принудени вършат нещо, което не желаят. Продадохме 23 билета и нашите клиенти идват от целия свят, всички заплащат една и съща цена, която включва безграничен секс, храна и по този начин нататък ", споделят уредниците.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР