Спори се дали отказът от животински продукти влияе на продължителността

...
Спори се дали отказът от животински продукти влияе на продължителността
Коментари Харесай

Кои са най-известните вегетарианки в Холивуд

Спори се дали отводът от скотски артикули въздейства на продължителността на живота и младежкия ни тип. Три от най-известните звезди на Холивуд са уверени и в двете.

Натали Портман

Заради етични правила актрисата изцяло изключи животинските артикули от диетата си. Неотдавна звездата показа в изявление, че е станала вегетарианка на девет години, откакто гледала доста анимационни филми. От тогава животните за нея престанали да са храна, а същите същества, като хората,
Портман освен се е отказал от месото, само че и не носи кожени облекла и аксесоари и е разгорещен бранител на правата на животните. През 2009 година тя отиде още по-далеч и стана веган.

По време на първата си бременност тя краткотрайно се върна към вегетарианството, тъй като почувствала потребността на организма от яйца и млечни артикули.

Памела Андерсън

Андерсън стопира да яде месо на 13-годишна възраст, когато видяла татко си да отсича главата на погубен от него елен. Тя е добре прочут бранител на животните - не носи кожени обувки и облекла, не яде месо, млечни артикули и яйца.

„ Отначало се отхвърлих от месото - с цел да бъда почтена, в никакъв случай не съм харесвала този усет и най-после се отхвърлих и от млечните артикули “, споделя 53-годишната звезда. Според нея след прекосяване към вегетарианство се усъвършенства храносмилането, положението на кожата и косата и като цяло самочувствието и благосъстоянието на индивида. Актрисата счита, че животинските артикули просто не са подобаващи за нашето тяло, а вегетарианството й оказва помощ да остане млада.

Любимите й храни са авокадо, грейпфрути, краставици, шам-фъстък, самун и хумус. Андерсън избира виното розе. Физическата интензивност й оказва помощ да остане във форма. Напоследък Андерсън все по-често заменя тренировките във фитнес залата с дълги разходки на плажа и танци.

Мишел Пфайфър

Пфайфър споделя „ не “ на пластичната хирургия и взема решение да одобри естественото си остаряване като Божия берекет. Промените, свързани с възрастта обаче, се появяват на лицето на актрисата доста постепенно. Тя споделя, че всичко е обвързвано с нейната диета. „ Сигурна съм, че наподобявам по-млада за възрастта си поради веганството си. Това е най-здравословната диета, която не задръства организма с отрови, които от своя страна форсират стареенето ни. Скоро откакто прекосих към веганството, типът и еластичността на кожата ми се усъвършенстваха доста “, твърди актрисата.
Както споделя звездата, първоначално й е било мъчно да се откаже от въглехидратите, само че не и от скотски протеини - тя в никакъв случай не ги е харесвала и е хапвала месо, единствено тъй като до известно време го е считала за потребно. Според нея първите седмици са сложни, само че по-късно човек се усеща прелестно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР