Според запознати с интимното житие-битие на Веско, той не издържал

...
Според запознати с интимното житие-битие на Веско, той не издържал
Коментари Харесай

Майката на Веселин Маринов не иска сервитьорка за снаха: Сине, да я махаш тая уруспия Веселина!

Според осведомени с интимното житие-битие на Веско, той не издържал на непрекъснатата лавина от кавги към нея.

Новогодишните празници станали мотив музикантът да заведе 42-годишната си възлюбена при родителите си в родния Полски Тръмбеш. Майка му Йорданка и татко му Стефан меко казано по никакъв начин не били очаровани, защото слуховете за бурното минало на Веска стигнало и до тях. Според тях русокоската не била преференциална партия за него. „ Сине, да я махаш тая уруспия”, споделила майката на барда. Тъй като родителите на артиста са много възрастни и имат куп здравословни проблеми, Веско решил да не вторчава последните им години и послушав съвета им.

Точно, когато предусетила, че връзките им се задълбочават и очаквала годежен пръстен, при започване на януари музикантът натирил Веселина. Тя се прибрала с подвита опашка в родния Добрич, а той, чувствайки се още веднъж ерген, се развихрил уместно. Веско отишъл с компания във Велинград, където полял раздялата с Веска и излял душата си пред приятелите си.

Cĸaндaлнaтa вpъзĸa нa Beceлин и Beceлинa лъcнa пpeди 2 години. Πocлeдвaxa ĸуп paзĸpития зa шафрантийското държание на някогашната сервитьорка от Добрич. Тя даже заразя двете си деца поради артиста.

По подигравка на ориста бардът, възпяващ любовта и виното, е цялостен карък на любовния фронт. Още първата огромна обич на Маринов го изоставя, когато артистът влиза в казармата. Невярната му другарка Светлана освен че го направила рогоносец, само че и се оженила за различен. След първия любовен крах на артиста му трябвали няколко години, с цел да откри втората си огромна обич – някогашната си брачна половинка Мария.

Двамата се срещнали през 1983 година По това време Веско учел във втори курс на Консерваторията в компетентност естрадно пеене. След 6-месечно ухажване Веско съумял да завоюва сърцето на Мария, а 3 години след първата си среща те се оженили. През 1988 година се родила щерка им Йоана. Нарастващата популярност на шлагерния реализатор обаче провалила брака му. Напористи последователки тормозели Веско по телефона, причаквали го след концерти и го бомбардирали с писма. След 22-годишен брак двамата се развели през 2005 година След развода, Веско се разделил освен с жена си, само че и с два от жилищата си.

Пълен неуспех се оказа и втория му брак с погрешната Цветанка. След скандална обява в „ Уикенд”, че брачната половинка му поставя рога с турски предприемач, Веско поръчал тя да бъде следена. Чувствителният реализатор бил толкоз омерзен от измяната на законната си половинка и вулгарните й телефонни откровения, че даже не поискал да я уведоми в очите, че я напуща. Последната огромна обич в живота на Маринов още веднъж се разтурила с гръм и тропот за наслада на роднините му.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР