Според запознати, красивата Петя е пленила сърцето на един от

...
Според запознати, красивата Петя е пленила сърцето на един от
Коментари Харесай

На крилете на любовта! Красен Кралев в компанията на горещата Петя Велкова

Според осведомени, красивата Петя е завладяла сърцето на един от най-желаните мъже у нас още предходната есен, а връзката им се е развила толкоз бързо, че той я е поканил да заживеят дружно в дома му. Съседи са засичали някогашната манекенка да паркира електрическия си автомобил пред къщата на Кралев в Драгалевци, като даже употребила престоя си там, с цел да зарежда с ток колата. В момента двамата са на родното Черноморие, където политикът подвига тостове за рождения ден на новата си обич.

 

Снимката, която даде храна на репортерите, демонстрира Петя, облечена в елегантна рокля на международен италиански дизайнер, седнала в плетена люлка, а над нея ексминистърът Красен Кралев театралничи, до момента в който я люлее.

 

Петя Велкова е една от известните моделки от близкото минало и носителка на купата „ Лейди България “. След като се скри от светлините на стилния подиум, Велкова се опита да пробие в политиката. Именно по това време се срещнала с някогашния състезателен министър, шушукат осведомени. Красавицата обаче ловко пази в загадка персоналния си живот, откакто преди доста години нашумя към връзката й с към този момент починалия предприемач Христо Сираков.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР