Според запознати източници президентът на САЩ Доналд Тръмп е казал

...
Според запознати източници президентът на САЩ Доналд Тръмп е казал
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че нe e имал желание да говори със Зеленски

Според осведомени източници президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е споделил на конгресмените-републиканци, че не желае да води телефонни диалози с украинския президент Владимир Зеленски през юли, само че се е съгласил да беседва по искане на американския министър на енергетиката Рик Пери, написа pogled.info.

Тръмп организира закрит телефонен диалог със своите съпартийци, на който е декларирал, че „ не е желал да се обажда “ на Зеленски. Тръмп назова настояването на Рик Пери, обвързвано със „ цех за втечняване на природен газ “, единствената причина за единодушието му да беседва с президента на Украйна.

Медиите оповестяват, че Пери може да напусне поста си през ноември. Министерството на енергетиката на Съединени американски щати удостовери, че Пери е „ призовал “ Тръмп да разиска със Зеленски „ въпросите, свързани с енергийната сигурност и икономическото развиване “.

Тръмп е упрекнат в изнудване на Зеленски, сякаш искайки Киев да организира следствие против Джо и Хънтър Байдън.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР