Според запознати фамилията Стораро са пръснали около 20 бона за

...
Според запознати фамилията Стораро са пръснали около 20 бона за
Коментари Харесай

В името на децата си: Фолкгилдията развързва кесии

Според осведомени семейството Стораро са пръснали към 20 бона за новородения си внук, написа хотарена.

Синът на Тони Стораро - Фики и половинката му Гюлджан подариха Човека глас с внуче, което кръстиха на дядото – Тунчер. Така насладата на Тони е станала двойна и той пръснал над 10 бона за почерпки, които траяли три дни. Още толкоз коствали количката, леглото и дрешките на мъника.

Истински празник бе спретнала певицата Деси Слава, която роди наследник на младият си другар Благой. По остаряла традиция Деси показала дребния Борис пред света с погача за здраве.

Магда също провежда сходно събитие с орисници за щерка си Никол. Щастливата майка бе избрала за събитието столичен детски център, който трансформира в красива приказка. Не липсваха всевъзможни лакомства с буквите на дребната кукла и куп дарове.

Глезено бебе е и синът на поп дивата Мария Илиева. Малкият Александър е бил гледан като принц, разкриват близки до певицата. Илиева дълго време мечтаеше да стане майка и в този момент давала благо и драго отрочето й да е задоволено с всичко. Говори се, че родителите на младия татко не харесват Мария и още не са виждали внука си. Това е и повода певицата да потъне в тайнственост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР