Според запознати двамата запазили добри отношения и не е имало

...
Според запознати двамата запазили добри отношения и не е имало
Коментари Харесай

Изплува Миналото На Виктория. Не Бихте Предположили С Какво Се Е Занимавала, Преди Да Срещне Богаташа, Ето Как Рухва Бракът Им

Според осведомени двамата запазили положителни връзки и не е имало кавги към развода, а Маринова останала да работи в общата им телевизия, която основали по време на брака си.

Именно в нея фризьорката се издигнала в административен шеф като жена на шефа, а преди няколко месеца решила да се опитва и пред камерата със светско предаване. Затова от града всички са на мнението на полицията - че няма по какъв начин убийството да е обвързвано с работата й, написа Пик.

" Тя не е била журналистка, още по-малко пък проверяваща, а просто тв лице на фешън графа с името " Подиум ", която след това кръщава " Детектор ", откакто се насочва към обществена тема и благотворителни тематики ", описват и сътрудниците й.

Припомняме, че през целия ден след новината за гибелта й през вчерашния ден малкия екран ТВН, на която е била шефка, не пусна никакво известие или жалейка. Днес програмната скица си върви без смяна, само че на екрана има черна лентичка в символ на печал.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР