Според закона за привличането, енергия, излъчена по специфичен начин, ще

...
Според закона за привличането, енергия, излъчена по специфичен начин, ще
Коментари Харесай

Как законът на привличането направи Конър Макгрегър толкова успешен?

Според закона за привличането, сила, излъчена по характерен метод, ще притегли друга сила, идентична с тази, която се проектира. С други думи, естествените сили на реда се основават на магнетизъм, който генерираме и проектираме.

Според това поверие, нашите отрицателни или позитивни мисли одобряват една и съща форма в своята проекция и вследствие на това въздействат върху околната среда. Накратко и опростявайки това, можем да кажем, че нашият разум и нашите мисли имат огромна мощ, от която не постоянно се възползваме.

Всяка обстановка, която живеем ден след ден, всяко деяние, всяка мисъл и всяка страст се проектират в нещо по-голямо, което се трансформира във въздействие или аура, която заобикаля живота ни.

Ако непрекъснато имаме отрицателни мисли, ние сътворяваме нездравословни страсти и действаме надлежно, което спомага за поддържането на атмосфера от нездравословни събития.

Да осъзнаем какво заслужаваме и да го дадем на себе си, ни оказва помощ да приоритизираме и реализираме тези неща, от които се нуждаем. Това не е магия. Нито Вселената тъче закона за привличането.

Това е нещо по-силно, волята на нашия разум да пренасочи живота ни.

Да си позволим да си починем, да се борим за фантазиите си или да обичаме както желаем е това, което ни оказва помощ и ни подготвя към реализиране на други достижения. Поради тази причина е значимо да съблюдаваме избрани правила, като вземем поради следното:
Никога не стопираме да си приказваме. Този вътрешен разговор е това, което ни разрешава да се интегрираме и да осмислим събитията, които се случват към нас. Въпреки че може да ни сътвори чувството , че тези мисли изчезват, истината е, че има непрекъснато взаимоотношение сред тях и метода, по който действаме, по какъв начин се усещаме и по какъв начин реагира нашата среда. Емоционалните и поведенчески последици се задействат от тези вярвания или мисли, които пораждат в нашия вътрешен разговор.Х ората управляват значително личната си орис , като усещат и работят съгласно полезности и вярвания.
Ако желаете да започнете да притежавате личната си орис и да постигнете задачите си, ето метод да го извършите:
Стъпка 1: Определете какво в действителност желаете Стъпка 2: Планирайте - задачата без проект за деяние е просто предпочитание Стъпка 3: Фокусирайте се - доста дни не ви се желае да работите върху задачите си. Когато се почувствате по този начин, отделете време, само че не изоставяйте проекта си.
Конър Макгрегър
 Конър Макгрегър
„ Винаги си представям хубави неща. Винаги си представям победа, триумф, обилие. Визуализирах всичко това и то се случва. "

Конър Антъни Макгрегър е ирландски професионален войник ​​и професионален боксьор. Той е някогашен първенец в лека и полулека категория на Ultimate Fighting Championship (UFC). От 30 декември 2018 година той е № 9 в ранглистата на UFC за всички категории.

Конър Макгрегър споделя, че употребява закона за привличането и визуализацията. Той споделя, че визуализирането на фантазиите и задачите му му е помогнало да ги реализира. Спортистът пресъздава триумфа си, до момента в който не се превъръща в действителност, в това число спечелването на пояса на UFC.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР