Според закона на кармата придобиваме качествата на хората, с които

...
Според закона на кармата придобиваме качествата на хората, с които
Коментари Харесай

Каква карма ви носи непрекъсната критичност

Според закона на кармата придобиваме качествата на хората, с които сме заобиколени. Ако непрестанно критикувате някого, придобивате качествата, които не харесвате, а в случай че хвалите, придобивате качествата, които харесвате.

Ето за какво и логиката на психиката и другите религиозни учения споделят повече да хвалим, в сравнение с да подлагаме на критика. В противоположен случай неприятните неща, за които непрестанно говорите, ще станат неизменима част от всекидневието ви.

Психолозите са забелязали в своите проучвания, че последователно придобиваме качествата на хората, за които мислим и приказваме. Така може да променим закона, по който работи кармата с рецензията.

Заобиколете се с хора, които ви предизвикат да вършиме похвали, и към тях мислите положително. И стойте надалеч от хора, които изваждат нескрито завистливата и злобната ви страна.

Всеки човек може да бъде в идентична степен добър и злобен, като зависи напълно какви хора са към него. Ако ви е по-трудно да кажете нещо хубаво за компанията си сега, намерете си нова компания.

Психолозите предлагат да говорите с сполучливи и положително въодушевление хора, тъй като те ще ви предизвикват да изваждате мощните страни на характера си.

В рецензията няма нищо неприятно, в случай че съветът ви е желан, само че в случай че критикувате, без никой да ви е питал, рискувате да се превърнете в индивида, от който най-вече се страхувате.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР