Според "Воля" президентът много бързо се е слял със статуквото.

...
Според "Воля" президентът много бързо се е слял със статуквото.
Коментари Харесай

Воля: Румен Радев много бързо се сля със статуквото

Според "Воля " президентът доста бързо се е слял със статуквото. Това се показва в позиция на партията във връзка миналата една година от президентския мандат.

Основното, което наблюдавахме през миналата първа година на президентския мандат беше, че Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила поддържа държавното управление и неговата политика. От близо 100 закона, признати от Народното събрание, е наложил несъгласие едвам на 5 от тях ", допълват още от "Воля ".

"За страдание, той не реагира в случаите, в които се предлагаха законови ограничения в ущърб на хората. Като да вземем за пример ниската еднократна помощ за новородено дете, пенсиите и други закони, свързани с увеличение стандарта на живот на българските жители. Нашите упования бяха той да е доста по-чувствителен към обществените тематики, въпреки всичко е определен с поддръжката на лява партия ", се добавя в позицията.

В нея се отбелязва още, че от "Воля " следват правилото, че без значение кой по какъв начин е определен би трябвало да работи в интерес на всички жители. Считаме обаче, че като човек, който се обявява, че има капацитета да бъде Обединител на нацията, той би трябвало да работи за издигане престижа на всички институции в страната и по-доброто съдействие сред тях, допълват от "Воля ".

Според партията в миналата година се натрупа усещането, че Румен Радев доста бързо се сля със статуквото и от ден на ден се изявява като президент на Българска социалистическа партия, в сравнение с президент на всички българи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР