Според властите в събота в Южна Калифорния са открити човешки

...
Според властите в събота в Южна Калифорния са открити човешки
Коментари Харесай

Човешки останки са открити близо до зоната за издирване на актьора Джулиан Сандс

Според управляващите в събота в Южна Калифорния са открити човешки остатъци покрай региона, където проверяващите търсят изчезналия английски артист Джулиан Сандс.

" Цивилни туристи се свързаха с шерифския сектор, откакто откриха човешки остатъци в пустинята на планината Балди ", се споделя в известие на шерифския отдел на окръг Сан Бернардино, представени от Си Ен Ен. Разследващите споделят, че позитивната идентификация на останките би трябвало да завърши идната седмица.

В понеделник от шерифския отдел на окръг Сан Бернардино обявиха, че " макар неотдавнашното стопляне на времето, елементи от планината остават недостъпни заради рисковите алпийски условия ", а множеството зони за търсене включват стръмен терен, затрупан с " над 10 фута лед и сняг ".

Глория Уерта, представител на отдела, съобщи пред Си Ен Ен през януари, че чиновниците са били принудени да преустановят напъните си за търсене заради тежките метеорологични условия и заплахата от лавини.

Сандс е най-известен с телевизионните си функции като Владимир Биерко, антагонист в петия сезон на " 24 ", както и като бащата на Супермен Джор-Ел в " Смолвил ". На огромния екран той играе основния воин в две издания на франчайза за филми на ужасите " Warlock ", измежду чиито заглавия са " Arachnophobia " и " Leaving Las Vegas ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР