Според версията на певицата тя се е решила на драстичната

...
Според версията на певицата тя се е решила на драстичната
Коментари Харесай

Гринго ли острига Софка от ревност?

Според версията на певицата тя се е решила на фрапантната смяна след съвет на гадателка

Софи Маринова, която неотдавна се омъжи, показа новата, супер късичка, прическа в дискотека в Пловдив, където имаше присъединяване тези дни, написа HotArena. Почитателите на звездата много се изненадаха от огромната смяна във визията й и въпреки всичко единомислещо оповестиха, че доста й отива.

Според версията на певицата тя се е решила на фрапантната смяна след съвет на гадателка. Магьосницата й споделила, че с цел да й тръгне и да не я урочасат след сватбата, би трябвало да отреже косата си. Суеверната Софка не сложила под подозрение думите й и незабавно се офъкала.

Истината обаче е много друга. Близки до младото семейство описват, че преди да надянат брачните халки Софка и Гринго минали през величествен скандал. Причината била ревнивост от страна на мъжа й. Той заподозрял, че певицата му кръшка с различен, хванал ножицата и накълцал косата й.

За да се докара в доколкото се може по-приличен тип, Софи отишла и на коафьор, с цел да заличи комичния резултат от дейностите на ядосания жених.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР