Според тях Любомир изглеждал буен, но никога не е посягал

...
Според тях Любомир изглеждал буен, но никога не е посягал
Коментари Харесай

Трагедията Е Неописуема. Ето Какво Ще Се Случи Със Сирачетата На Зверски Убитата Камелия

Според тях Любомир изглеждал избухлив, само че в никакъв случай не е посягал на брачната половинка си. Напротив, фамилията било заедно и щастливо. Преди време Аярови имали проблеми, само че не било нещо съществено и бързо се сдобрили, увери и лелята на Камелия. Тя и Любомир живеели в квартал „ Васил Левски ”, където се намирало и шивашкото ателие на дамата, написа " Трафик ". Съседите им ги разказват като ведри и възпитани хора.

Разказват даже, че мъжът правел празненства пред блока, на които събирал децата си и техните другари. Скандали от вкъщи им не се чували, а за това да са се разделяли чули за първи път от медиите. Според очевидци, разпитани от прокуратурата, обаче Камелия е имала планове да подаде документи за бракоразвод. Каква е повода по тази причина, към момента не е ясно. В града се разнасят клюки, че убитата жена имала загадка връзка, за която мъжът й схванал и вдигнал скандал.

Били се разделили за малко, само че взели решение да се съберат. Заради работата си в шивашкото ателие Камелия била позната на целия град. Мъжът пък бил багерист, работел в кариера край Ботевград.

Съседката на фамилията Теодора Стоянова описа, че двете деца на Камелия и Любомир били доста послушни. 14-годишната щерка взела участие в извънкласни действия и играела в група за национални танци. Във съдбовния вторник Камелия и брачният партньор й се скарали.

Разследващите допускат, че дамата е излязла от ателието, с цел да поговори със брачна половинка си. Свадата обаче приключила с три удара с нож. Фатален се оказал този в шията. Камери на общината снимали съпрузите, само че не и самото ликвидиране. Линейката пристигнала на място три минути след подадения сигнал от инцидентно преминаващия Веселин Костов. Той описа, че познава убитата жена, както и децата й.

По думите му до момента в който трупът на Камелия стоял в локва кръв, към него се втурнала 14-годишната щерка. Костов спрял момичето, дръпнал го настрани и почнал да го успокоява, че всичко ще е наред. Детето обаче повтаряло, че желае да отиде при майка си.

Подозренията за убийството незабавно паднали върху брачна половинка на Камелия Любомир, който се качил в колата и отпътувал в незнайна посока. По-късно стана ясно, че мъжът въобще не се е укривал, а се е прибрал в дома си. Около 30 минути след осъщественото закононарушение от него в припадък на разкайване той се самоубил. Използвал законно притежаваната ловна пушка, с която се прострелял в устата. Веднага след убийството градът беше блокиран с КПП-та, а всяка кола беше подробно проверявана. Цели 5 екипа трябваше да претърсят всички вероятни адреси, на които можело да се намира Аяров.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР