Според тях дългогодишни отношения с трезора на Стефан Кюркчиев от

...
Според тях дългогодишни отношения с трезора на Стефан Кюркчиев от
Коментари Харесай

Тотален Обрат След Колосалния Милионен Обир На Мартин Петров! Вижте Какво Се Случи Със Скандалната Банкова Служителка!

Според тях дългогодишни връзки с трезора на Стефан Кюркчиев от Софийски градски съд значат, че той към този момент има образувано отношение по отношение на работата на банката, оповестява „ Труд ”. “Личните му контакти с нейни чиновници, които са го обслужвали през дългогодишния му интервал като клиент, евентуално също са оказали въздействие в тази посока ”, считат юристите на “Футболист №1 на България ” за 2006 година.

Въпреки тази тяхна обосновка, арбитър Кюркчиев е отказал да си направи служебно отказ по делото и е дал опция на страните да вземат мнение по този въпрос. На 29 ноември 2017 година със свое предписание Кюркчиев категорично е уведомил страните, че повече от 10 години е клиент на “УниКредит Булбанк ” АД. Освен общоприетите банкови услуги съдията е заявил, че все още има и подписани контракти за заем с въпросния трезор, по които дължи суми. Но е счел, че тези условия не са спънка за него да прегледа делото и няма да повлияят на вътрешното му разбиране. Случайно или не обаче, исковата молба на Мартин Петров е била изпратена за връчване на ответника – “УниКредит Булбанк ” АД на 19 декември 2017 година, и към този момент месец “пътува ” дистанцията от към 200 м сред Съдебната палата и централата на трезора в центъра на София.

Както е известно, Мартин Петров сезира Софийска градска прокуратура за източени без негово познание 3,8 милиона лв. от банковите му сметки в “УниКредит Булбанк ” АД. Неговата персонална банкерка в трезора Ирина Аткова е била уволнена от “УниКредит Булбанк ” АД, само че той не е бил известен за това. Петров твърди, че за интервала 2007 – 2017 година без негово познание, единодушие и автограф са осъществени над 450 платежни интервенции по 13 от сметките му във въпросната банка.

В същото време източници от следствието осведомиха, че съдбовната Ирина Аткова към този момент е оповестена за търсене.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР