Според циркулираща напоследък конспиративна теория, Джим Кери не се изявява

...
Според циркулираща напоследък конспиративна теория, Джим Кери не се изявява
Коментари Харесай

Представя ли се Джим Кери за Джо Байдън?

Според циркулираща в последно време тайна доктрина, Джим Кери не се изявява в ролята на президента Джо Байдън само в комедийното телевизионно телевизионно предаване Saturday Night Live.

Звездата от кино лентата “Приключенията на таралежа Соник 2” реагира на необичайно изказване, че е един от “няколкото хора”, които се показват за американския президент.

Джейсън Селвиг от комедийното дуо The Good Liars, което постоянно интервюира консервативно настроени жители по политически въпроси, пусна видео в Twitter, в което беседва с почитателка на Доналд Тръмп, която декларира, че Байдън, в действителност, е мъртъв и че няколко артиста се показват за него.

Самият Кери показа видеото в Twitter с коментар “О, Боже.: •”.

Oh dear.: • https://t.co/DRF90clPC5
— Jim Carrey (@JimCarrey) April 27, 2022
“Смятате, че Байдън към този момент не е жив?”, пита Селвиг двама души във видеото.

“Не, мъжът, който се изявява като комедиант и се пробва да буди хората, е артист, който носи маска,” споделя единият от тях. “На този стадий има няколко разнообразни артисти, които се показват за Джо Байдън.”

След това дамата загатва преживелица от 2021 година, при която Байдън пада три пъти, до момента в който се качва по стълбите на самолета Air Force One.

“Аз персонално считам, че това беше Джим Кери,” споделя дамата.

Изуменият Селвиг моли дамата да разясни, че съгласно нея Кери е “бил с маска и се е представял за настоящия американски президент”, на което тя кима утвърдително.

“Смятам, че Джеймс Уудс е различен от двойниците на Байдън, които носят маска”, добавя дамата.

Кери реагира на тайната доктрина, до момента в който Уудс, който е прочут с консервативните си политически възгледи, към този момент резервира безмълвие по въпроса дали взе участие в комплицирана скица за прикриване на тайната гибел на Джо Байдън, написа Huffpost.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР