Според тиражираната през уикенда информация бизнесменът е бил задържал след

...
Според тиражираната през уикенда информация бизнесменът е бил задържал след
Коментари Харесай

ЦЯЛАТА ИСТИНА за екшъна и ареста на Християн Гущеров!

Според тиражираната през уикенда информация предприемачът е бил задържал след присъединяване в среднощно меле в печално известното заведение " Домби " , в което преди години бе наръган Благой Иванов-Багата и което се слави като котило на престъпно проявени фигури от подземния живот на столицата.

Рано тази заран няколко малките екрани нападнаха Районното на бул. " Братя Бъкстон " в очакване Гущеров да бъде освободен от ареста.

Чакането им бе на вятъра, защото той въобще не е нощувал там. Вчера в действителност Християн е бил привикан в ръководството. След няколко часа го е напуснал и се е прибрал в къщата си в " Бояна ".

Причината Християн Гущеров да посети 6-то е, че той е бил притеглен като очевидец, разпитан е като подобен, след което е пуснат да се прибере вкъщи си при годеницата си Светлана Василева.

Такъв в действителност е имало, само че не в " Домби ", а органите на реда са потърсили подпомагане от Гущеров като директен очевидец на кавга сред две компании. " Християн Гущеров няма никакви проблеми с правораздаването и това ще стане ясно в околните дни ", безапелационен е информаторът на ПИК.

Гущеров към този момент се е върнал към естественото си всекидневие и с половинката му Светлана са се съсредоточили върху организацията на годежа им, който е единствено след шест дни, на 28 януари.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР