Според светските клюки, го карал да носи рокли и дамско

...
Според светските клюки, го карал да носи рокли и дамско
Коментари Харесай

Бомба! Ето Защо Кулагин Е Толкова Нагъл, Вижте С Кого Крие Тайна Връзка!

Според светските злословия, го карал да носи рокли и дамско долни дрехи, с помощта на което брадърът и до през днешния ден има афинитет към дантели, блестящи материи и дрешки, които могат да се купят единствено в сексшоп. Срещу своите услуги получавал солидна прехрана, а по-късно – и мощен подтик в кариерата си на гримьор и световна звезда.

Говори се, че връзката на гримьора с люлинската мутра може да се смята за „ сериозна ”, защото и до през днешния ден джипът на дилъра съвсем всяка вечер е паркиран пред кооперацията, в която живее Кулагин. За връзките им знаели всички като се изключи законната брачна половинка на наркобоса, която чинно си гледала децата у дома. Тя била привикнала мъжът ѝ да го няма късно вечер и отдавала отсъствията му на неговата работа.

Смята се, че точно с помощта на богатия ухажор Кулагин за броени дни е съумял да се трансформира от личност нон грата в най-харесвания съквартирант в къщата на Големия брат.Люлинският наркобос провел цяла група поддържници, които да гласоподават в интерес на гримьора и да го поддържат в интернет форумите. Тази тактика била измислена персонално от гримьора, който имал фикс концепция да излезе от „ ВИП Брадър ” като победител.

Той обаче до последно не бил сигурен дали машината за гласоподаване ще проработи. Затова, когато за пръв път чул, че има най-голяма зрителска поддръжка от всички номинирани за изпъждане участници, бил извънредно сюрпризиран. Това стана единствено две седмици след старта на риалитито на 10 септември. От резултатите гримьорът схванал, че схемата, която е измислил, към този момент работи. Сега единствено чакал финала на шоуто, с цел да се окичи с лавров венец като любим на публиката. Нежният хасковлия доста държал на тази победа – бил сигурен, че тя ще вдигне акциите му като гримьор, а оттова ще изпълни джоба му, предават от Уикенд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР