Според сценария на тържеството актрисата ще бъде заведена до олтара

...
Според сценария на тържеството актрисата ще бъде заведена до олтара
Коментари Харесай

Обрат! Току що обявиха, че Меган Маркъл ще бъде заведена до олтара от...

Според " сюжета " на тържеството актрисата ще бъде заведена до олтара от бащата й

Сватбата в английското кралско семейство е строго написана гала с ритуали, водещи началото си от епохи обратно. От Двореца Кенсингтън разгласиха формалния ред, по който ще се организира събитието.
 
В програмата е написано с акуратност до минути по какъв начин ще протече ритуалът. Обявени са химните и църковните песни, които ще прозвучат по време на бракосъчетанието сред принц Хари и Меган Маркъл, както и кои ще бъдат главните настоящи лица.
 
В църквата „ Сейнт Джордж “ ще има специфична техника за гостите, които имат усложнения със слуха. Организаторите категорично молят присъстващите да изключат всички  мобилни и електронни устройства. Правенето на фотоси, видеоклипове и аудозаписи е безусловно неразрешено.
 
Церемонията ще се състои в църквата „ Сейнт Джордж “, която се намира в Уиндзорския замък, добавя Блиц. Тя е под директното управлението на британската кралица, която е и глава на Англиканската черква. Строежът ѝ е почнал през 1475 година от крал Едуард Четвърти. Изградена е в присъщ готически жанр.
 
Службата ще бъде ръководена от старшия духовник на Уиндзор Дейвид Конър. Самото встъпване в брак ще бъде осъществено от кентърбърийския архиепископ Джъстин Уелби. Ще има хор и оркестър, които ще извършват строго избрани църковни музикални произведения.
 
Изпълненията ще стартират в 10.35 ч. локално време (12.35 ч. българско).
 
В 11.25 ч. ще дойдат членовете на кралското семейство, които ще бъдат посрещнати на украсената с цветя арка пред църквата от Конър и Уелби.
 
В 11.40 ч. младоженецът и кумът ще дойдат при Западната врата на храма. Всички ще се изправят, когато те минат около гостите.
 
В 11.42 ще дойдат уелският принц Чарлз и херцогинята на Корнуел Камила, а всички би трябвало да стоят прави до момента в който те заемат местата си.
 
В 11.45 пред сватбената арка ще дойде майката на булката – Дориа Рагланд.
 
В 11.52 ще дойде кралица Елизабет Втора, още веднъж пред арката, която ще бъде посрещната от архиепископа и основния духовник. Всички присъстващи са длъжни да се изправят до момента в който тя заеме мястото си. Ще прозвучат фанфари.
 
Всички се изправят до момента в който минават хорът и духовните лица.
 
Пристига булката и в нейна чест всички се изправят и още веднъж звучат фанфари.
 
Според формалната информация, Меган ще бъде заведена до олтара от татко си Томас Маркъл. Програмата е оповестена часове откакто стана ясно, че бъдещата принцеса е уведомила с публично писмо, че татко ѝ няма да може да участва. С наслада неговата роля в церемонията е приел да заеме принц Чарлз. Така мистерията кой ще съобщи актрисата в ръцете на принц Хари остава.
 
Двамата ще заявят пред архиепископа, че са съгласни да се оженят и ще си бъдат правилни до момента в който са живи. Ще последва обща молитва и четене на фрагмент от „ Песента на Соломон. След осъществяването на няколко химна младоженците ще произнесат обети: „ Вземам те за собствен съпруг/съпруга, да те имам и вардя от този ден нататък, в положително и зло, в благосъстояние и беднотия, в болест и здраве, да те обичам и уважавам до момента в който гибелта ни раздели, съгласно свещения божи закон. В наличието на Бог давам тази клетва “.
 
След сватбата ще има върволица. Тя ще бъде водена от двамата младоженци, а всички техни посетители ще вървят след тях.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР